ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Δεν είναι φάουλ του Μπερμπάτοφ"

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Δεν είναι φάουλ του Μπερμπάτοφ"
ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Η επίσημη θέση του ΠΑΟΚ μέσω του εκπροσώπου Τύπου της ΠΑΕ, Κυριάκου Κυριάκου, για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Μπερμπάτοφ στο ματς με τον Λεβαδειακό και η "τοποθέτηση" του Βούγαρου.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο Κυριάκος Κυριάκος "έδωσε" την επίσημη θέση του ΠΑΟΚ για το ακυρωθέν γκολ του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ. Συγκεκριμένα είπε:

"Είδαμε το ριμπλέι. Δεν υπάρχει περίπτωση φάουλ. Δεν νομίζω πως σε άλλες μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα θα δινόταν φάουλ στις καθυστερήσεις. Κατάλαβα πολλά και από τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων. Αυτό το 0-0 φαινόταν βολικό για όλους. Θα μπορούσαμε και θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Θέλουμε ο κόσμος να δώσει την θετική του ενέργεια γιατί στα τελευταία ματς είμαστε αήττητοι και δεν πρέπει να μείνουμε πολύ στους διαιτητές.

Αλλά δεν μπορούμε να μην πούμε για το πώς αντιμετωπίζεται ο ΠΑΟΚ και άλλες ομάδες των πρώτων θέσεων της βαθμολογίας. Στο τέλος φαινόταν βολικό το 0-0 αν και ο Αρετόπουλος δεν έκανε λάθη πριν την συγκεκριμένη φάση. Τα τρία λεπτά με εξόργισαν. Τα παιδιά του Λεβαδειακού έκαναν καθυστερήσεις".

Μπερμπάτοφ: "Αυτό στην Αγγλία δεν είναι φάουλ"

O Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ έχει παίξει στην Αγγλία και τόνισε πως στη συγκεκριμένη χώρα ο ίδιος δεν θα χρεωνόταν με φάουλ στη φάση που έκανε το 0-1. Είπε: "Εγώ έχω αγωνιστεί πολλά χρόνια στην Αγγλία. Για μένα και με βάση την εμπειρία μου από την Αγγλία, δεν υπάρχει κανένα φάουλ στη συγκεκριμένη φάση. Δεν μετράει αυτό όμως. Μετράει αυτό που έδωσε ο διαιτητή. Εγώ επειδή έχω αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα, λέω ότι ήταν μια διεκδίκηση".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχασε δύο βαθμούς: "Η αλήθεια είναι ότι δε θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Θα μπορούσαμε ίσως να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε αλλά δε θέλω να πω κάτι παραπάνω".

Πέλκας: "Κρατάμε το ότι δεν δεχτήκαμε γκολ"

Ο Δημήτρης Πέλκας είπε:

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: " Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε. Στο δεύτερο εντείναμε την πίεση μας στον Λεβαδειακό. Πετύχαμε το γκολ, από ότι μας είπαν δεν υπήρχε φάουλ. Συνεχίζουμε, κρατάμε το ότι δεν δεχτήκαμε γκολ ξανά. Ήμασταν καλύτεροι, κοιτάμε τη συνέχεια".

Για την μεγάλη διαφορά από τον Ολυμπιακό: " Λόγω δικής μας υπαιτιότητας χάσαμε έδαφος από τον πρώτο. Ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει παιχνίδι. Ολες οι ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο για να μπουν στα πλέι οφ. Τα πιο σημαντικό όμως είναι εκεί, στα πλέι οφ, που θα παίξουμε για την δεύτερη θέση. Αυτός είναι ο στόχος".

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Είναι πολύ καλό να έχεις συμπαίκτες ποιότητας. Σε βοηθάνε να μάθεις, να γίνεις καλύτερος. Όταν οι αντίπαλες ομάδες παίζουν κλειστά στο μισό γήπεδο, όπως έγινε και από εμάς με τη Ντόρτμουντ, που δυσκολεύτηκε να διασπάσει την άμυνα μας, είναι δύσκολο. Το δύσκολο στο ποδόσφαιρο είναι να δημιουργήσεις. Χρειάζονται νέες ιδέες από τους παίκτες σε κάποιες φάσεις. Φέτος είναι πολλά παραπάνω παιχνίδια σε σχέση με την πρώτη μου χρονιά, Είναι μεγαλύτερη η πίεση από Πέμπτη ως Κυριακή. Προσπαθείς να δίνει λύσεις στον προπονητή και στους συμπαίκτες σου και να γίνεις και εσύ καλύτερος. Μόνο μέσα από τα παιχνίδια εξελίσσεσαι και το σημαντικό είναι αυτό. Να γίνεσαι καλύτερος".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει χάσει αρκετούς βαθμούς στην Τούμπα: "Πιστεύω ότι οι πιο σημαντικοί πόντοι που χάθηκαν ήταν στην Τούμπα με Πανθρακικό και Παναιτωλικό. Ήταν η περίοδος που η ομάδα έκανε κάποια κοιλιά. Αυτό ήταν το πρόβλημα και οι πιο σημαντικοί βαθμοί που χάσαμε Η διακοπή θα μας βοηθήσει λίγο να ηρεμήσουμε και πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι στο δεύτερο γύρο για να μπούμε δυνατά στη μάχη για τα πλέι οφ".

Αρνεσεν: "Οι μάνατζερ κάνουν την δουλειά τους, δεν σημαίνει κάτι το θέμα Σκαριόνε"

Στον ΠΑΟΚ έχει προταθεί ο Εζεκιέλ Σκαριόνε και μετά το τέλος του αγώνα ο Φρανκ Αρνεσεν είπε για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή: "Γνωρίζω τον παίκτη. Είναι ένας ποδοσφαιριστής από μια μεγάλη λίστα διαθέσιμων που έχουν προταθεί. Οι μάνατζερ κάνουν την δουλειά τους, αυτό δεν σημαίνει κάτι".

*Ο Ιάκωβος Αγγελίδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό έλεγε πως το γκολ του Μπερμπάτοφ ήταν καθαρό και πως έπρεπε να μετρήσει.

Τι γίνεται με Χαρίση, Ροντρίγκες

Ο Χάρης Χαρίσης και ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι τα δύο νέα ονόματα παικτών που προστέθηκαν στη λίστα τραυματιών του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός μέσος ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο σε άλλο σημείο από αυτό που ειχε τραυματιστεί και γι' αυτό αντικαταστάθηκε από τον Κάτσε στην αρχική ενδεκάδα. Αύριο θα γίνει διάγνωση για το τι ακριβώς έχει και το ίδιο θα συμβεί και με τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό (που είναι ο πρώτος στην καριέρα του). Θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει πάθει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ