ΠΑΟΚ

Πάμπλο Γκαρσία: "Πιο σημαντικό το γκολ μου με Παναθηναϊκό"

Πάμπλο Γκαρσία: "Πιο σημαντικό το γκολ μου με Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για το τέρμα του με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στην Κέρκυρα, τονίζοντας, πάντως, πως εκείνο που σημείωσε κόντρα στον Παναθηναϊκό μερικές ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του είχε μεγαλύτερη αξία.

Το χάρηκε ο Πάμπλο Γκαρσία το απίθανο γκολ που πέτυχε στο 15ο γκολ της αναμέτρησης της Κέρκυρας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

"Το προσπαθούσα πολύ καιρό και ήθελα να βάλω ένα γκολ από απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Το πέτυχα και είναι το πρώτο γκολ με αυτό τον τρόπο σε όλη την καριέρα μου", είπε αρχικά.

- Το επιδίωξες όλο αυτό το διάστημα να πετύχεις γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ;

"Πριν από πολύ καιρό προσπαθούσα να βάλω γκολ από κόρνερ. Και τα κατάφερα. Ομως πιστέψτε με δεν μετράει αυτό για εμένα. Το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα κέρδισε, προσθέσαμε τρεις βαθμούς στο ενεργητικό μας και βαδίζουμε για τα πλέι οφ, καθώς αυτός ήταν ο στόχος μας".

- Πότε αλήθεια κατάλαβες πως η μπάλα θα έμπαινε στα δίχτυα της εστίας του Γκαλίνοβιτς. Γιατί εμείς από έξω που βλέπαμε την πορεία της μπάλας, διακρίναμε πως θα μπει γκολ...

"Δεν ξέρω ειλικρινά. Απλά παρακολουθούσα την πορεία της μπάλας μετά από την εκτέλεση κόρνερ που έκανα. Όταν είδα πως ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε ένα βήμα προς τα πίσω, τότε κατάλαβα πως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα".

- Είναι ωραιότερο αυτό το γκολ που πέτυχες, από εκείνο που είχες σημειώσει με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην κατάμεστη Τούμπα, κοντά από το κόρνερ;

"Πιστεύω ότι εκείνο το γκολ που είχα πετύχει στην Τούμπα ήταν το πιο σημαντικό, με όσα είχα περάσει, με όσα είχαν γίνει στην οικογένεια μου με την απώλεια της μητέρας μου. Το γκολ εναντίον του Παναθηναϊκού είχε και συναισθηματικό χαρακτήρα. Το γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ με την Κέρκυρα έχει ιδιαίτερη αξία, στη στατιστική".

Ο Γκαρσία μίλησε και για την απόδοση της ομάδας:

"Το τελευταίο διάστημα ψάχναμε να πιάσουμε αυτό το επίπεδο απόδοσης και το καταφέραμε. Πρέπει όμως να έχουμε τα πόδια μας στη γη, να είμαστε προσγειωμένοι".

-Γιατί ο ΠΑΟΚ είχε τόσο καλή απόδοση με την Κέρκυρα, ενώ στο Αγρίνιο δεν ήταν καθόλου καλός;

"Είναι δύσκολο να μπεις στο μυαλό των ποδοσφαιριστών. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βγούμε μπροστά, να χαρούμε το ποδόσφαιρο, να παίξουμε όπως με την Κέρκυρα. Είτε χάνεις, είτε κερδίζεις, πρέπει να προσπαθείς να παίζεις καλό ποδόσφαιρο".

- Θα ήθελες να το αφιερώσεις κάπου;

"Το γκολ το αφιερώνω στην οικογένεια μου και στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο ρυθμό όπως και στην Κέρκυρα. Πρέπει να βελτιωθούμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ