ΠΑΟΚ

"Όχι μαθήματα συμπεριφοράς στον Μπόλονι"

"Όχι μαθήματα συμπεριφοράς στον Μπόλονι"
INTIME SPORTS

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σάκης Τονουσίδης, μίλησε για κάποια συμβάντα που έλαβαν χώρα την Δευτέρα (7/5) στο γήπεδο Περιστερίου

Αρχικά είπε στον "Sport 103 fm": "Εχουμε την σύσκεψη για το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ισχύει η απαγόρευση της μετακίνηση, συζητήσαμε για τα διαδικαστικά, για το πως θα έρθει η ομάδα και πως θα εξυπηρετηθεί. Και στην Τούμπα την Πέμπτη θα ισχύσουν τα ίδια".

Πρόσθεσε σχετικά με κάποια γεγονότα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο Περιστερίου: "Είχαμε και κάποια γεγονότα. Στην κερκίδα εκεί που ήταν η διοίκηση έγινε ένα επεισόδιο. Κάποιοι φίλαθλοι του Ατρομήτου φώναζαν αντεθνικά συνθήματα και δημιουργήθηκε μία ένταση της στιγμής.

Υπήρξε και ένα περιστατικό στην φυσούνα. Δεν ξέρω γιατί τα έχουν βάλει όλοι με τον κ. Μπόλονι και δείχνουν όλοι μία διάθεση να τον... εξυπηρετήσουν. Ο άνθρωπος δεν ασχολείται με κανέναν, δεν κατάλαβα θα του κάνουν οι άλλοι μαθήματα συμπεριφοράς; Είναι άσχημη εικόνα ένα όχλος να λέει κάτι στον κ. Μπόλονι. Από την στιγμή που υπάρχει ο υπεύθυνος ασφαλείας δίπλα του τι χρειάζονται οι υπόλοιποι; Οι φίλαθλοι του Ατρομήτου ασχολήθηκαν και με τον Σαλπιγγίδη.

Διάβασα πως παράγοντες του Ατρομήτου λένε πως στην Θεσσαλονίκη πετάμε νιπτήρες... Εχουμε πάρει τα εύσημα από παντού και στο κάτω κάτω στην Τούμπα έχει 30.000 κόσμο. Δεν μπορείς να συγκρίνεις την Τούμπα με το γήπεδο του Περιστερίου που είχε 2.000 κόσμο. Δεν πρέπει να λέγονται τέτοια πράγματα. Δεν είναι σωστό να μας κάνουν υποδείξεις οι του Ατρομήτου. Στην Τούμπα (σ.σ. στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο) η είσοδος φιλάθλων δεν έγινε για να χτυπηθούν οι παίκτες του Ατρομήτου, έγινε ένας χαμός σχετικά με την δικιά μας ομάδας. Καμία ομάδα δεν έχει απειληθεί στην Τούμπα, πλην από ένα περιστατικό που έγινε στον πάγκο του Ολυμπιακού αλλά δεν προήλθε από φίλαθλο της ομάδας μας. Είμαστε ομάδα που διαδαχτήκαμε από την Ευρώπη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ