ΠΑΟΚ

Όταν ο Στέφενς ζητούσε τον Σίλτενφελντ

Όταν ο Στέφενς ζητούσε τον Σίλτενφελντ
INTIME SPORTS

Διαβάστε μια ενδιαφέρουσα ιστορία με πρωταγωνιστές, τον υποψήφιο προπονητή του ΠΑΟΚ Χουμπ Στέφενς και τον Κροάτη αμυντικό Γκόρντον Σίλτενφελντ.

Ο Χουμπ Στέφενς εκτός απροόπτου θα είναι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός δεν έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με κάποιον παίκτη του "Δικεφάλου", ωστόσο υπάρχει μια ιστορία που μέχρι σήμερα λίγοι γνωρίζουν. Το διάστημα 2009-11 ο Στέφενς ήταν τεχνικός στη Σάλτσμπουργκ.

Εκείνο το διάστημα στο πρωτάθλημα της Αυστρίας αγωνιζόταν δανεικός από την Μπεσίκτας ο Γκόρντον Σίλτενφελντ. Συγκεκριμένα, ο Κροάτης αγωνιζόταν στην Στούρμ Γκράτς με τη φανέλα τις οποίας πραγματοποίησε πάρα πολύ καλές εμφανίσεις.

Τότε, είχε τραβήξει πάνω του τα βλέμματα του Στέφενς, με τον Ολλανδό τεχνικό να δηλώνει ότι θα τον ήθελε στην ομάδα του τη Σάλτσμπουργκ, κάτι που τελικά και δεν έγινε. Βέβαια, η ζωή είναι... ρόδα και γυρίζει και έτσι Στέφενς και Σίλτενφελντ είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στον ΠΑΟΚ.

Όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ ο Σίλντελφελντ θέλει να παραμείνει στην ομάδα του ΠΑΟΚ, όπως το ίδιο θέλουν και οι ιθύνοντες του "Δικεφάλου". Βέβαια, υπάρχει περίπτωση ο Κροάτης να ενισχύσει τη θέση του αν ο Στέφενς έχει ακόμη σε εκτίμηση τα προσόντα του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ