ΠΑΟΚ

Όταν ο ΠΑΟΚ "χτυπά" στις καθυστερήσεις...

Όταν ο ΠΑΟΚ "χτυπά" στις καθυστερήσεις...

Ο ΠΑΟΚ "ξέρει" τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που... θέλει στο φινάλε των παιχνιδιών έχοντας "μαζέψει" κατά τις καθυστερήσεις των αγώνων του επτά βαθμούς. Διαβάστε και θυμηθείτε....

"Γλυκό" το φινάλε του αγώνα με τον Εργοτέλη για τον ΠΑΟΚ που κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς με το τέρμα του Σβόνιμιρ Βούκιτς στο 93'. Ο Σέρβος έδωσε την νίκη στον "Δικέφαλο" στο τέλος του ματς, το οποίο ολοκληρώθηκε με χαμόγελα για τους "ασπρόμαυρους".

Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη έτσι προστέθηκε στη λίστα των αγώνων στους ο ΠΑΟΚ καταφέρνει να "αρπάξει" βαθμό ή βαθμούς μετά το 90'.

Γιατί κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και στα ματς με την Σαχτιόρ και την Αλκμααρ αφού και τότε με τέρματα στις καθυστερήσεις ο "Δικέφαλος" πήρε τα αποτελέσματα που... ήθελε. Στον αγώνα με τους Καζάκους ο Βούκιτς είχε σκοράρει στο 92', έτσι ο "Δικέφαλος" κέρδισε με 2-1 και... δεν στραβοπάτησε. Ακόμη ο ΠΑΟΚ είχε "χτυπήσει" και στο τέλος του παιχνιδιού με την Αλκμααρ στην Ολλανδία.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί (1-0) στο 82' αλλά οι παίκτες του "Δικεφάλου" δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο Σαλπιγγίδης στο 93' με σουτ από τα δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έτσι ο ΠΑΟΚ δεν έφυγε από την έδρα της Αλκμααρ με... άδεια τα χέρια. Συνολικά δηλαδή ο "Δικέφαλος" στις καθυστερήσεις έχει "μαζέψει" επτάβαθμούς...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ