ΠΑΟΚ

Οριστικό stop στους ανεγκέφαλους από τον ΠΑΟΚ

Οριστικό stop στους ανεγκέφαλους από τον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σιγή ιχθύος από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις πληροφορίες περί εντοπισμού του ανεγκέφαλου που πέταξε την φωτοβολίδα στην Τούμπα, αλλά και βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ανάλογο περιστατικό στο μέλλον.

Από την ώρα που έπεσε η φωτοβολίδα στην Τούμπα, στο 79ο λεπτό του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή να αρχίσει η έρευνα για τον εντοπισμό του ανεγκέφαλου και τον διά βίου αποκλεισμό του από το γήπεδο του Δικεφάλου.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας (31/10) υπάρχουν πληροφορίες ότι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωρίζουν πλέον την ταυτότητα του δράστη, ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου τηρούν σιγή ιχθύος και δεν παίρνουν θέση.Προκύπτει, όμως, η βεβαιότητα ότι πλέον ξέρουν ποιος δεν πρέπει να ξαναμπεί στο γήπεδο από εδώ και στο εξής.

Η Αστυνομία έχει στοιχεία στα χέρια της

Την ίδια ώρα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, παρήγγειλε στον αθλητικό εισαγγελέα, Φίλιππο Καρατσίδη, επείγουσα προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί η τέλεση αδικημάτων που συνδέονται με τον αθλητικό νόμο και να αναζητηθεί αυτός που ευθύνεται για τη ρίψη της φωτοβολίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η Αστυνομία έχει ήδη στα χέρια της στοιχεία μέσα από το κλειστό κύκλωμα καμερών που υπάρχει στην Τούμπα και προχωρά στις επόμενες κινήσεις.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σαββίδης: "Θα τους βρούμε και θα τους διώξουμε από την Τούμπα για όλη τους τη ζωή"
Ο εξοργισμένος Σαββίδης ζήτησε να βρεθεί ο ένοχος και... έχασε το γκολ
Ναυτική φωτοβολίδα πετάχτηκε στην Τούμπα
Γιατί δεν διέκοψε το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ο Σιδηρόπουλος
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ