ΠΑΟΚ

"Όπλο" ο Σαββίδης για την αδειοδότηση

"Όπλο" ο Σαββίδης για την αδειοδότηση
Ιβάν Σαββίδης MOTION TEAM - ()

Τετ α τετ Βρύζα-Κατσαρή στο περιθώριο του αγώνα με τον Ατρόμητο ενόψει της αυριανής (21/5) παρουσίας του ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ

Όλο το βάρος στην προσπάθεια να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση για την επόμενη περίοδο έχει πέσει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Ζήσης Βρύζας μαζί με τον Αχιλλέα Μαυρομάτη θα δώσουν το παρών στην αυριανή (21/5) συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής της ΕΠΟ και θα προσπαθήσουν να πείσουν ότι ο ΠΑΟΚ καλύπτει όλες τις παραμέτρους που αφορούν το θέμα της αδειοδότησης.

Στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, ωστόσο, δεν κρύβουν έναν έντονο προβληματισμό για το γεγονός πως φέτος η ΕΠΟ δίνει πολύ μεγάλο βάρος στο κομμάτι της βιωσιμότητας (το αν δηλαδή μια ομάδα μπορεί να καλύψει υποχρεώσεις που μετακυλά στην επόμενη αγωνιστική περίοδο).

Η στάση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ τους δημιουργεί την εντύπωση ότι υπάρχει προσπάθεια να καλυφτεί η αδυναμία άλλων ΠΑΕ να καταθέσουν πλήρεις φακέλους (Παναθηναικός-ΑΕΚ), ωστόσο προσπαθούν να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να είναι δυνατός ο ΠΑΟΚ σε αυτή την διαδικασία. Το μεγάλο ατού του ΠΑΟΚ στην επιτροπή αδειοδότησης είναι το δάνειο των 2 εκ. ευρώ, το οποίο πιθανόν θα έχει εκταμιευθεί το πρωί, αλλά και συνολικά η επένδυση Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Βρύζας-Κατσαρής κλείνουν άμεσα ραντεβού με Σαββίδη

Όλα τα παραπάνω ανέλυσε ο Ζήσης Βρύζας στον Θανάση Κατσαρή με τον οποίο συναντήθηκε στο περιθώριο του αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρόμητος. Οι δύο πρόεδροι, ΠΑΕ και Α.Σ., συμφώνησαν να επιδιωχθεί άμεσα ραντεβού με τον ομογενή επιχειρηματία (ακόμη κι αν χρειαστεί οι ίδιοι να ταξιδέψουν στην Ρωσία) προκειμένου να φανεί και στην επιτροπή ότι η διοικητική κατάσταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλάζει και υπάρχει στην ομάδα επενδυτής.

Δεν πρέπει να παραβλέψει κανείς το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κληθεί στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ για το θέμα της αδειοδότησης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ