ΠΑΟΚ

Όλο το corner challenge με νικητή τον Κάτσε

Όλο το corner challenge με νικητή τον Κάτσε

Δείτε όλες τις προσπάθειες των Μυστακίδη, Άντονις και Κάτσε στο 2-footed corner challenge του καναλιού Sky Sports. Αγώνες για μικρά παιδιά.

Πριν λίγο καιρό συνεργείο του αγγλικού Sky Sports βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας και εκτός από την καλύτερη ενδεκάδα συμπαικτών στην διάρκεια της καριέρας του που επέλεξε ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, έβαλε τρεις παίκτες να διαγωνιστούν σε κόρνερ.

Όπως είχαμε σημειώσει νικητής αναδείχθηκε ο Κάτσε. Ωστόσο, χθες το αγλλικό κανάλι ανέβασε στον λογαριασμό του στο youtube ολο τον διαγωνισμό.

90 χρόνια ΠΑΟΚ: Αγώνες για μικρά παιδιά

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 90 χρόνων, αυτή την Κυριακή ο ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την ΕΠΣΜ, θα διεξάγει αγώνες ποδοσφαίρου για μικρά παιδιά στις κατηγορίες junior και pre-junior. Οι αγώνες για τους μικρούς φίλους της ομάδας θα διεξαχθούν στα αθλητικά κέντρα Μηχανιώνας, Λώλας, Νέας Κρήνης, Μετεώρων, Κολχικού και Ανατολικού.

Οι ομάδες που θα αγωνιστούν θα προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους σε μια σειρά πρωτότυπων αγώνων και τεστ. Σε κάθε κέντρο θα υπάρχει μουσική με Dj, θα υπάρχουν δώρα που θα δοθούν στις ομάδες που θα αγωνιστούν αλλά και στον κόσμο που θα παρακολουθήσει αυτά τα παιχνίδια.

Αυτοί οι αγώνες δεν θα αναδείξουν νικητές! Νικητές θα είναι όλοι όσοι συμμετέχουν ή παρακολουθήσουν!Στα γήπεδα θα υπάρχει αντιπροσωπεία παικτών και βετεράνων του ΠΑΟΚ. Στις εκδηλώσεις αναμένεται να συμμετέχουν περίπου 2.500 παιδιά, προπονητές από τις ομάδες, τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και προσωπικό της ΕΠΣΜ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ