ΠΑΟΚ

Πέταξε για το όνειρο

Πέταξε για το όνειρο
INTIME SPORTS

Παρουσία φιλάθλων του που έδωσαν το παρών στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ στις 9:00 με πτήση τσάρτερ για την Μόσχα και τον επαναληπτικό της Τρίτης (22/02, 19:00) με την ΤΣΣΚΑ για την φάση των 32 του Europa League.¨

Ένα παιχνίδι όπου το σύνολο του Μάκη Χάβου καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 που διαμορφώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (17/02) στην κατάμεστη Τούμπα και να πάρει την πρόκριση για τους 16 του φετινού Europa League.

Μία αναχώρηση που έγινε συνοδεία του σημερινού δημοσιεύματος της εφημερίδας ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ σύμφωνα με το οποία στην ατζέντα της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρίσκεται το όνομα του διεθνή μας Λουκά Βύντρα το συμβόλαιο του οποίου με τον Παναθηναϊκό λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ, στην οποία όπως ήταν γνωστό από χθες και όπως αναμενόταν δεν συμπεριλήφθηκε ο Κώστας Χαλκιάς που είχε τραυματιστεί στην διάρκεια του πρώτου παιχνιδιού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, αναχώρησε στις 9:00 από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης και αναμένεται λίγο μετά τις 12:00 σε αυτό της Μόσχας.

Εκεί όπου είναι βέβαιο πως όλα τα μέλη της όπως και οι φίλαθλοι της ομάδας που θα δώσουνε το παρών το απόγευμα της Τρίτης στο στάδιο «Λουζνίκι» θα εισπράξουν εντελώς διαφορετικές καιρικές συνθήκες από αυτές που άφησαν πίσω τους με το θερμόμετρο αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν.

Η πρωινή παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ είχε να κάνει με το γεγονός ότι θα ακολουθούσανε την αποστολή στην Μόσχα για να βρεθούνε στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας το απόγευμα της Τρίτης και δεν παρέλειψαν παρά το πρωινό τους ξύπνημα να ντοπάρουνε τα μέλη της αποστολής στο κυνήγι της πρόκρισης επί της ΤΣΣΚΑ.

Όλα αυτά λίγο μετά τις 7:00 το πρωί με το πούλμαν της αποστολής του ΠΑΟΚ να έφθασε περίπου μία ώρα αργότερα. Λίγο μετά τις 8:00 εισπράττοντας με ικανοποίηση το ψυχολογικό ντοπάρισμα των φιλάθλων τους.


Λίνο: "Θέλουμε ένα γκολ"

Από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος Λίνο στις δηλώσεις του λίγα λεπτά πριν και από την δική του επιβίβαση στην πτήση τσάρτερ της αποστολής του ΠΑΟΚ με απόλυτη ειλικρίνεια παραδέχθηκε: "Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζουμε ότι η ΤΣΣΚΑ είναι μια μεγάλη ομάδα.

Όλοι ξέρουν ότι πρέπει να βάλουμε ένα γκολ στη Ρωσία. Αν το καταφέρουμε και φέρουμε το ματς στην... ισοπαλία, πρέπει να βάλουμε ένα ακόμη για να προκριθούμε", ενώ για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν σημείωσε: "Θα πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, δεν θα σκεφτούμε τις κλιματολογικές συνθήκες. Γνωρίζουμε ότι θα κάνει πολύ κρύο, αλλά αυτό δεν θα μας επηρεάσει καθόλου".

Κι όσο τέλος για την περίπτωση του Βύντρα φαίνεται να θυμίζει αυτήν έναν χρόνο νωρίτερα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη όταν και εκείνου ολοκληρωνόταν το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Δεν αποκλείεται εξάλλου σε περίπτωση που έρθει το προσεχές καλοκαίρι στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ οι συμπαίκτες του στην Εθνική Σαλπιγγίδης και Κώστας Χαλκιάς να παίξουνε τον δικό τους ρόλο.


Δείτε σχετικά videos από το " olaPAOK" .

Δείτε περισσότερα σχετικά videos στο "olaPAOK" .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ