ΠΑΟΚ

Όλα δείχνουν Σταφυλίδη

Όλα δείχνουν Σταφυλίδη
Σταφυλίδης INTIME SPORTS

Γιατί ο Σταφυλίδης φαντάζει ως η πιο πιθανή λύση για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Το νέο πρόβλημα που προέκυψε με τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Αραούχο Ετο θα μείνει στα... πιτς για μίνιμουμ έναν μήνα ακόμη, δημιουργεί το ερώτημα ποιος θα είναι αυτός που θα αγωνιστεί στα δεξιά της άμυνας του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Επιλογές δεν έχει πολλές ο "Δικέφαλος", αφού ο τρίτος δεξιός μπακ Αλέξανδρος Αποστολόπουλος έχει παίξει μόλις 2' εναντίον των Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία και ο Ρουμάνος τεχνικός δεν του έχει "δώσει" ματς στα πόδια.

Ετσι η μόνη λύση που φαίνεται να υπάρχει είναι ο Κώστας Σταφυλίδης. Ο τελευταίος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μπόλονι σε αρκετά παιχνίδια φέτος. Αρχής γενομένης από τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό, έχει αγωνιστεί σε έξι ακόμη ματς μέσα σε διάστημα δύο μηνών. Γενικώς... αρέσει, αν και έχει παίξει ως δεξί μπακ μόνο στο ματς απέναντι στον Λεβαδειακό για 37', όταν τραυματίστηκε ο Ετο.

Στο διάστημα αυτό "στάθηκε" και δεν υπέπεσε σε λάθη και με δεδομένο πως έχει εμπειρία από μεγάλα ματς, όπως αυτό με την Τότεναμ, αλλά και την ΑΕΚ, μοιάζει λογικό ο Μπόλονι να του δώσει θέση βασικού στην θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.
Μπορεί με δεδομένες τις απουσίες των Ετο και Σνάουτσνερ, θεωρητικά να υπάρχει σαν σκέψη να παίξει η ομάδα με τρία στόπερ, αυτό, όμως, δεν φαίνεται πως θα γίνει για να μην "χαλάσει" η χημεία του ΠΑΟΚ που τον τελευταίο καιρό αποδίδει καλύτερα σε σχέση με το υπόλοιπο της σεζόν.

Ετσι ο Σταφυλίδης, που έχει πάρει μέρος σε αρκετά ματς το τελευταίο διάστημα φαντάζει ως καλή λύση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε σε ποια ματς έπαιξε φέτος ο νεαρός αμυντικός, που δείχνει το τελευταίο διάστημα να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μπόλονι.

Αναλυτικά:

18/01/12 ΚΥΠ ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-0, 90'
15/01/12 ΠΡΩΤ ΠΑΟΚ - Εργοτέλης 2-1, 14'
04/01/12 ΠΡΩΤ ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 3-1, 37'
04/12/11 ΠΡΩΤ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 2-2, 90'
30/11/11 EL Τότεναμ - ΠΑΟΚ 1-2, 37'
26/11/11 ΠΡΩΤ ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 0-0, 90'
20/11/11 ΠΡΩΤ ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 3-0, 90'

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ