ΠΑΟΚ

Οικονόμου: "Ο ΠΑΟΚ πρέπει να χτυπήσει την κακή άμυνα"

Οικονόμου: "Ο ΠΑΟΚ πρέπει να χτυπήσει την κακή άμυνα"

Ο αμυντικός της Μπολόνια, Μάριος Οικονόμου μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το Δέκα το κακό" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον Γιάννη Φιλέρη για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα.

Στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το Δέκα το κακό" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον Γιάννη Φιλέρη μίλησε ο Έλληνας διεθνής αμυντικός της Μπολόνια, Μάριος Οικονόμου, αναλύοντας την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, Φιορεντίνα. Αναλυτικά όσα είπε.

Για τη Ρόμα και τον Τότι: "Μόλις σταματήσει ο Τότι, τότε θα πάρει πρωτάθλημα η Ρόμα…"

Για την πορεία της Μπολόνια: "Ξεκινήσαμε καλά, πήραμε δύο θετικά αποτελέσματα αλλά ακόμα έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Κάθε λάθος τιμωρείται και θέλει προσοχή."

Για την Φιορεντίνα: "Είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει καλούς παίκτες. Παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι θα γίνουν πολύ καλά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και στις δύο έδρες".

Για τα σημεία που μπορεί να… χτυπήσει ο ΠΑΟΚ: "Θα παίξει ρόλο η Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει ομαδική δουλειά, να πιέσουν όλοι μαζί και μόλις βρουν την ευκαιρία να τους… χτυπήσουν γιατί δεν έχουν καλούς αμυντικούς".

Για το αν παίζουν ρόλο οι παραστάσεις των δύο ομάδων: "Όταν παίζεις ένα παιχνίδι στην Ευρώπη όλα είναι διαφορετικά. Δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις και σε αυτό το κομμάτι, δε νομίζω ότι υπερτερεί η Φιορεντίνα."

Για τα δυνατά σημεία της Φιορεντίνα: "Πιστεύω ότι θα παίξει κάθετο ποδόσφαιρο και θα εκμεταλλευτεί παίκτες που θα βγαίνουν στην πλάτη της άμυνας. Νομίζω θα είναι ισοδύναμα παιχνίδια".

Για την Γιουβέντους: "Στα χαρτιά είναι πιο δυνατή. Πήραν αυτούς τους παίκτες για να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από το πρωτάθλημα".

Για το ιταλικό πρωτάθλημα: "Εδώ παίζουμε… σκάκι. Το ποδόσφαιρο βασίζεται πολύ πάνω στην τακτική. Πρέπει να σκεφτείς κάθε κίνηση κάτι το οποίο δεν γίνεται στα υπόλοιπά πρωταθλήματα που σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται όσα βάλουμε και όσα φάμε".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: "Είδα την πρεμιέρα και τον Πας Γιάννινα. Φέτος θα δούμε καλό πρωτάθλημα, πιστεύω ότι οι αποστάσεις των ομάδων έχουν μειωθεί. Θα το δω περισσότερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ