ΠΑΟΚ

Οι... υπερωρίες του Νιμανί

Οι... υπερωρίες του Νιμανί

Ο Φρεντερίκ Νιμανί θα ακολουθήσει επιπλέον πρόγραμμα ώστε να φτάσει γρήγορα στα επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα. Δοκιμάζεται από τη Νις ο Ιντζίδης.

Ο Φρεντερίκ Νιμανί δήλωσε κατά την παρουσιασή του πως είναι έτοιμος να προσφέρει. Ωστόσο, για να γίνει αυτό πραγματικότητα θα πρέπει να ακολουθήσει εξτρά πρόγραμμα προπόνησης, το οποίο ήδη έχει εκπονηθεί.

Ο Γάλλος επιθετικός συμμετείχε την Τετάρτη (1/2) μαζί με τους συμπαίκτες του στο κανονικό πρόγραμμα και πέρα από αυτό θα αρχίσει επιπλέον ατομικές προπονήσεις ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία ενσωματωσής του στην ομάδα, αφού δεν έχει νόημο ο ΠΑΟΚ να αφήνει τον χρόνο να χάνεται.

Η πρώτη γεύση

Τα πρώτα στοιχεία που μπορεί να διακρίνει κάποιος είναι ότι η τεχνική του Νιμανί βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και ότι έχει την αίσθηση του γκολ. Σημείωσε ένα τέρμα σήμερα (1/2) και τέσσερα με τον Απόλλων Καλαμαριάς. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί ακόμη να πει κάτι με σιγουριά, απλώς αυτή είναι πρώτη "γεύση" που άφησε.

Στις προπονήσεις της Νις ο Ιντζίδης

Ο στόπερ της ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ, Χρήστος Ιντζίδης, με την σύμφωνη γνώμη των ανθρώπων του "Δικεφάλου" δοκιμάζεται από την γαλλική Νις, αρχίζοντας από την Τρίτη (31/1) προπονήσεις με την β' ομάδα του γαλλικού συλλόγου.

Μάλιστα, ο σέντερ μπακ των "ασπρόμαυρων" μετά το παιχνίδι Μαρσέιγ-Νις που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (1/2), θα ξεκινήσει να προπονείται με την α' ομάδα.

Ο Ιντζίδης το καλοκαίρι ακολούθησε την προετοιμασία των "μεγάλων" του ΠΑΟΚ, έπαιξε σε κάποια φιλικά, αλλά από εκεί και έπειτα δεν έμεινε στην α' ομάδα, δεν πήρε ευκαιρίες όπως άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" και τώρα που προέκυψε αυτή η πρόταση αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του εκτός συνόρων.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ