ΠΑΟΚ

Οι σίγουροι και τα... ερωτηματικά

Οι σίγουροι και τα... ερωτηματικά

Oι παίκτες που είναι... δεδομένοι όσον αφορά το αρχικό σχήμα που θα έχει στο μυαλό του ο Λάσλο Μπόλονι για τα πλέι οφ και οι θέσεις που "ψάχνουν" τον κάτοχό τους

Τα πλέι οφ... έρχονται και ο Λάσλο Μπόλονι έχει την αποστολή στο να βρει τους... καλύτερους και πιο κατάλληλους για την ενδεκάδα που θα πάρει στις πλάτες της τον ΠΑΟΚ σε αυτά τα ματς (σ.σ. εννοείται πως αυτή μπορεί να αλλάζει σε κάθε ματς λόγω κάποιων συνθηκών, αλλά μιλάμε για την επικρατέστερη).

Επί της ουσίας το δίλημμά του αφορά τα 4/11 της ενδεκάδας. Αυτό γιατί οι επτά φαίνεται να είναι... σίγουροι.

Ποιοι είναι αυτοί; Καταρχάς οι δύο στόπερ, Τσιρίλο και Μαλεζάς. Ο Μπαλάφας δεν δείχνει να ταιριάζει σε αυτή την θέση, ενώ ο Κατσικάς προέρχεται από τραυματισμό και άρα δεν είναι έτοιμος (υπάρχει και ο παράγοντας απειρία συν τοις άλλους). Από εκεί και πέρα ο Ετο αναμένεται να επανέλθει στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Αλλωστε έχει στοιχεία που έλειψαν από τον ΠΑΟΚ το διάστημα του τραυματισμού του (αυτά όσον αφορά το επιθετικό σκέλος). Το δίδυμο στο κέντρο Γκαρσία-Λάζαρ δεν "χαλάει", ενώ δεν πρόκειται να... χάσουν τις θέσεις τους οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης αντίστοιχα.

Τα... διλήμματα του Μπόλονι

Εχουμε και αυτούς όμως δεν είναι τόσο σίγουροι... Το μεγαλύτερο ερωτηματικό αφορά την αριστερή πλευρά. Αν ο Μπόλονι προτιμήσει να παίξει ο Λίνο ως χαφ, τότε στην άμυνα θα αγωνίζεται είναι ο Σταφυλίδης. Σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος δεν παίζει... μπροστά, θα είναι ο τέταρτος στα μετόπισθεν (μετά τους Μαλεζά, Τσιρίλο και Ετο). Οπως γίνεται αντιληπτό, το τι θα γίνει στο αριστερό άκρο της άμυνας επηρεάζει και το επιθετικό κομμάτι της "πτέρυγας".

Εάν ο Λίνο είναι στα μετόπισθεν, προβάδισμα φαίνεται να έχει ο Νιμανί για αριστερό χαφ παρά ο Γεωργιάδης. Σε ρόλου "δεκαριού" προβάδισμα έχει ο Φωτάκης, ο Ιβιτς, όμως, που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, είναι μια -καλή- επιλογή. Οσον αφορά την θέση του τερματοφύλακα, στην "μάχη" περισσότερες πιθανότητες για... νίκη έχει ο Χαλκιάς. Είναι όμως υποψήφιοι οι Κρέσιτς και Γλύκος, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί σε αρκετά ματς φέτος. Αν και ο τελευταίος λόγω απειρίας δεν θεωρείται πως θα προτιμηθεί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ