ΠΑΟΚ

Οι πυρσοί καίνε τον ΠΑΟΚ

Οι πυρσοί καίνε τον ΠΑΟΚ

Τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Δημήτρης Θάνος μετά το τέλος του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Τι είπε ο διαιτητής σε ανθρώπους των γηπεδούχων φεύγοντας από την Τούμπα

Όχι απλώς "καίει", αλλά... ζεματάει τους "ασπρόμαυρους" το φύλλο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.

Όσα έγραψε ο ρέφερι του παιχνιδιού, Δημήτρης Θάνος, ουσιαστικά στέλνουν τον "Δικέφαλο" στο... ταμείο, για να πληρώσει βαρύτατο πρόστιμο.

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής γράφει στην αναφορά του ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ άναψαν επτά πυρσούς πριν την έναρξη του παιχνιδιού και πέταξαν μία κροτίδα, που έσκασε δίπλα στον β' βοηθό διαιτητή, Ιορδάνη Δημητριάδη.

Συνεχίζει ο Θάνος αναφέροντας ότι στο 6' καρούλι ταινίας έπεσε πάλι στον β' βοηθό και ότι στο 76' διεκόπη προσωρινά το παιχνίδι εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων από τις θύρες 4 και 4Α κατά του υπουργού Πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου, και του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου.

Τέλος, ο διαιτητής της αναμέτρησης αναφέρει ότι στο 85' ένα πλαστικό μπουκάλι έπεσε και πάλι δίπλα στον β' βοηθό διαιτητή.

Βαρύ πρόστιμο

Οι πυρσοί που άναψαν και η κροτίδα που έσκασε, οι άνθρωποι του νομικού επιτελείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπολογίζουν ότι σημαίνουν πρόστιμο γύρω στα 20.000 ευρώ, συν τα χρήματα, άλλα τόσα, που κόβονται από τον ΟΠΑΠ.

Επίσης, οι "ασπρόμαυροι" περιμένουν επιπλέον πρόστιμο λόγω των υβριστικών συνθημάτων και των αντικειμένων που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο.

Το θέμα για τον ΠΑΟΚ είναι ότι τη δεύτερη φορά το πρόστιμο αυτό για τους πυρσούς θα διπλασιαστεί και την τρίτη φορά υπάρχει ποινή κεκλεισμένων των θυρών. Αυτομάτως, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει οι οπαδοί να το σκεφτούν καλά, αν πρέπει να ανάψουν πυρσοί άλλη φορά.

Θάνος: "Θα το διακόψω ξανά!"

Στο μεταξύ, αξιοσημείωτη είναι η απάντηση που έδωσε ο διαιτητής του αγώνα, Δημήτρης Θάνος, σε ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι όταν αυτός έφευγε από το γήπεδο, τον πλησίασαν και του είπαν ότι καλό ήταν να μην βιαστεί να διακόψει την αναμέτρηση, καθώς λίγα λεπτά αργότερα έγινε η απαραίτητη ανακοίνωση από τα μεγάφωνα προς τους φιλάθλους για να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα κατά Γερουλάνου και Πιλάβιου.

Ο ρέφερι από τα Γρεβενά, λοιπόν, γύρισε και τους απάντησε ότι... "θα δείτε ότι και σε άλλα γήπεδα, που τυχόν θα ακουστούν παρόμοια συνθήματα, επίσης θα διακόψω το παιχνίδι. Το ίδιο θα κάνω ακόμη κι αν ακουστούν αντεθνικά συνθήματα!"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ