ΠΑΟΚ

Οι πρώτες αποφάσεις του Αγγελου

Οι πρώτες αποφάσεις του Αγγελου
Αναστασιάδης WWW.MOTIONTEAM.GR

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, αρχίζει να δίνει μορφή στο ρόστερ του "Δικεφάλου" μετά τις αποφάσεις που πήρε για το υπάρχον υλικό.

Τις πρώτες προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει ο Αγγελος Αναστασιάδης. Εχει τσεκάρει το υλικό του "Δικεφάλου" και έχει καταλήξει στα συμπεράσματά του για τις δυνατότητες κάποιων παικτών.

Από τις πρώτες κρίσεις, λοιπόν, βγαίνει ότι δεν υπολογίζεται ο Σπυρόπουλος, ο οποίος ειδοποιήθηκε να βρει ομάδα, όπως και ο Χακόμπο.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν επιθυμεί, ακόμη, την παρουσία του Λόπεθ, τον οποίο θεωρεί αργό και ο Ισπανός στόπερ έχει πάρει από την διοίκηση το μήνυμα για να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αντίθετα φαίνεται ότι ο Αναστασιάδης θα δώσει χρόνο στον Γιώργο Κατσικά, για να του δείξει ο 24χρονος αμυντικός ικανότητές του.

Ο 61χρονος προπονητής πιστεύει και στον Ιντζίδη, ο οποίος θα είναι πιθανότατα στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, ενώ την ευκαιρία τους θα πάρουν και αυτοί που επιστρέφουν από δανεισμό και παίκτες της Κ20.

Ο Πέλκας, επίσης, κερδίζει τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Ο Αναστασιάδης έχει καλή άποψη για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, θεωρώντας, απλώς, ότι θέλει δουλειά σε τομείς όπως η δύναμη.

Τέλος, φυσικά, ο τεχνικός του Δικεφάλου θέλει στην ομάδα τους Λίνο και Βούκιτς, αλλά οι υποθέσεις τους θα έχουν θετική κατάληξη μόνο εάν οι δύο ποδοσφαιριστές δεχτούν τους όρους που προτείνει ο ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ