ΠΑΟΚ

Οι μεταγραφές στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ

Οι μεταγραφές στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Νέο τετ-α-τετ του Ζαγοράκη με τους Σαχπατζίδη-Φλωρίδη στην Τούμπα το μεσημέρι της Δευτέρας (29/8).Τι ειπώθηκε για την προσπάθεια ενίσχυσης τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της επένδυσης.

Ο Βασίλης Φλωρίδης παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη μετά και την ολοκήρωση του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη και αυτό έδωσε την ευκαιρία μαζί με τον Γιώργο Σαχπατζίδη να βρεθούν στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα το μεσημέρι και να έχουν συνάντηση με τον Θόδωρο Ζαγοράκη.

Ο Κωνσταντινουπολίτης επιχειρηματίας έμεινε λίγη ώρα στα γραφεία και η συζήτηση έγινε κυρίως μεταξύ του Θόδωρου Ζαγοράκη και του Γιώργου Σαχπατζίδη.

Ο Κωνσταντινουπολίτης επιχειρηματίας τόνισε ότι η διαδικασία συλλογής των εγγράφων που απαιτεί η ΕΕΑ βρίσκεται στο τελικό στάδιο της και μόλις αυτό συμβεί θα προχωρήσει στην ολοκλήρωση της επένδυσης με την μετοχοποίηση των χρημάτων που έχει τονίσει πολλάκις ότι θα βάλει στην ΠΑΕ.

Ακόμη, εξετάστηκαν τα δεδομένα που υπάρχουν στην προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας, λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Οι δύο πλευρές έψαξαν τρόπους για να συμβάλουν σ' αυτή τη διαδικασία οι επενδυτές, με τρόπο που να είναι απόλυτα νόμιμος.

Ο χρόνος πιέζει και η αλήθεια είναι πώς υπάρχουν δυσκολίες στο να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά άμεσα και να μπορέσει η πλευρά των επενδυτών να βάλει χρήματα για τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ