ΠΑΟΚ

Οι κόντρες με Μπλαχίν έφεραν τις φήμες για Χατσερίδη

Οι κόντρες με Μπλαχίν έφεραν τις φήμες για Χατσερίδη
Μπλαχίν

Πώς ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ, Όλεγκ Μπλαχίν, δημιούργησε άθελά του μεταγραφικό θέμα του Δικέφαλου Χατσερίδη

Πριν λίγες μέρες ο ουκρανικός Τύπος θυμήθηκε την καλοκαιρινή προσέγγιση του Ιβάν Σαββίδη στον Γεβγκέν Χατσερίντι (ή σύμφωνα με την ελληνική καταγωγή του, Ευγένιο Χατσερίδη), τονίζοντας ότι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να αναθερμανθεί, αφού η τιμή πώλησης των 4 εκ. ευρώ του καλοκαιριού έπεσε στα 2 εκ. ευρώ.

Φυσικά, ούτε ο Τσιστιακόφ, ούτε ο Σαββίδης ασχολήθηκαν με την περίπτωση Χατσερίδη στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, ωστόσο, έχει ενδιαφέρον πώς οι Ουκρανοί δημιούργησαν αυτό το θέμα.

Ουσιαστικά, το θέμα άρχισε λόγω της κόντρας που έχει ο Χατσερίδης με τον προπονητή του στη Ντιναμό Κιέβου, γνωστό σε όλους από τη θητεία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, Όλεγκ Μπλαχίν.

Πριν δύο μέρες, μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός του επέβαλε πρόστιμο για αργοπορημένη έλευση στην προπόνηση, ενώ πριν λίγες εβδομάδες είχε "παίξει" έντονα το σενάριο αποχώρησης του Χατσερίδη από τη Ντιναμό.

Τελικά, ο Χατσερίδης ανανέωσε τη συνεργασία του για άλλα τέσσερα χρόνια με τη Ντιναμό και δεν φαίνεται προς το παρόν ότι υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησής του έστω και ως δανεικός.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ