ΠΑΟΚ

Oι Γάλλοιστέλνουν Νιμανί στον ΠΑΟΚ

Oι Γάλλοιστέλνουν Νιμανί στον ΠΑΟΚ

Για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Φρεντερίκ Νιμανί της Μονακό κάνει λόγο γαλλική ιστοσελίδα, η οποία αναφέρει και το χρονικό περιθώριο που θα μπορούσε ο παίκτης να δοκιμαστεί από τους "ασπρόμαυρους".

Ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες από τη Γαλλία αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 23χρόνο επιθετικό της Μονακό Φρεντερίκ Νιμανί, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της Μονακό, Μάρκο Σιμόνε.

Η ιστοσελίδα " planete-asm.fr" αναφέρει συγκεκριμένα ότι:

"Δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Μάρκο Σιμόνε και έτσι ο Φρεντερίκ Νιμανί θα μπορούσε να αφήσει το Πριγκιπάτο κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ του Λάσλο Μπόλονι ενδιαφέρεται για τον επιθετικό της Μονακό. Ο ελληνικός σύλλογος θα μπορούσε να τον δοκιμάσει σύντομα για δέκα ημέρες".


Ο Λάσλο Μπόλονι ήταν αυτός που το 2006 που κάθονταν στον πάγκο της Μονακό, είχε δώσει την ευκαιρία στον Νιμανί να αγωνιστεί με την επαγγελματική ομάδα:

"Ο Ρουμάνος προπονητής ξεκίνησε τον Νιμανί με τους επαγγελματίες σε μια ήττα από την Οσέρ (2-1). Αυτή την εποχή, ο 23χρονος σέντερ φορ έχει παίξει μόλις τρία παιχνίδια, πέτυχε ένα γκολ, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013".


Μπορεί ο Μπόλονι να γνωρίζει καλά τον παίκτη, αλλά όπως ο ίδιος έχει τονίσει δε θέλει δανεικούς ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ.

Το who is who του Νιμανί


Ο Γάλλος επιθετικός είναι γεννημένος στις 8 Οκτωμβρίου 1988 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα του από την Μονακό το 2006, όταν υπό τις οδηγίες του Λάσλο Μπόλονι αγωνίστηκε 39 φορές και σημείωσε 8 γκολ.

Τις επόμενες περιόδους έπαιξε δανεικός στη Λοριάν όπου είχε δύο συμμετοχές, στη Σεντάν έξι συμμετοχές, στη Μπέρνλι μία συμμετοχή, ενώ στη Ναντ δεν πραγματοποίησε καμία συμμετοχή.

Να σημειωθεί, ότιείναι έξι φορές διεθνής με την Εθνική Γαλλίας κάτω των 21.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ