ΠΑΟΚ

Οι διεθνείς του ΠΑΟΚ

Οι διεθνείς του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Οι οκτώ παίκτες του ΠΑΟΚ που το επόμενο διάστημα θα έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Στις επόμενες προπονήσεις ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στην διάθεσή του τους διεθνείς παίκτες. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Κώστας Κατσουράνης ενσωματώθηκαν σήμερα στην αποστολή της Εθνικής ομάδας των Ανδρών ενόψει του κρίσιμου αγώνα που έχει να δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την Παρασκευή εναντίον της Βοσνίας για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Σχετικά με τις υπόλοιπες κλήσεις η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει γνωστό πως:

"Ο Costin Lazar αναχώρησε για το Βουκουρέστι προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή της εθνικής ομάδας της Ρουμανίας ενόψει των αγώνων που έχει να δώσει στις 22 Μαρτίου εναντίον της Ουγγαρίας στη Βουδαπέστη και στις 26 Μαρτίου εναντίον της Ολλανδίας στο Αμστερνταμ.

Στο Ζάγκρεμπ βρίσκεται από χτες το απόγευμα ο Gordon Schildenfeld με την εθνική ομάδα της Κροατίας να έχει μπροστά της το πολύ μεγάλο παιχνίδι εναντίον της Σερβίας, το βράδυ της Παρασκευής στο στάδιο «Maksimir», ενώ θα ακολουθήσει η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουαλία στις 26 Μαρτίου στο στάδιο «Liberty» του Κάρντιφ.

Ο Sekou Oliseh έχει κληθεί στην εθνική ομάδα της Λιβερίας για τον αγώνα κόντρα στην Ουγκάντα, που θα πραγματοποιηθεί στις 24/3 στην Monravia, ενώ μια μέρα νωρίτερα είναι προγραμματισμένο να γίνει το παιχνίδι Καμερούν – Τόγκο, στην πόλη Yaounde, με τον Charles Itandje να έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής Καμερούν.

Αλλαγή Κωνσταντινίδη με Πέλκα

Ο Δημήτρης Πέλκας κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη στην αποστολή της εθνικής ομάδας των Ελπίδων για το φιλικό παιχνίδι εναντίον της Εσθονίας, που θα διεξαχθεί στο Άργος στις 22 Μαρτίου. Ο τραυματισμός στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν επέστρεψε στον Δημήτρη Κωνσταντινίδη να ακολουθήσει την αποστολή της Ελπίδων, όπου επίσης έχει κληθεί και ο Κώστας Σταφυλίδης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ