ΠΑΟΚ

Οι άλλες λύσεις πίσω από τον Ντι Ματέο

Οι άλλες λύσεις πίσω από τον Ντι Ματέο

Σβεν Γκόραν Ερικσον και Λεονίντ Σλούτσκι μερικά από τα ονόματα της λίστας υποψήφιων προπονητών που εξετάζει ο ΠΑΟΚ. Η ξεχωριστή περίπτωση Σάντος.

Από την πρώτη στιγμή το σχέδιο για την διαδοχή του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρο: Γιώργος Γεωργιάδης σε ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού μέχρι το καλοκαίρι και μετά ένα μεγάλο όνομα με παραστάσεις από μεγάλες ομάδες για να χτιστεί ο νέος, ανταγωνιστικός ΠΑΟΚ.

Η έρευνα έχει ήδη ξεκινήσει και οι δύο βασικές περιπτώσεις που εξετάζονται είναι του Ντι Ματέο, που αποτελεί τον μεγάλο πόθο του Σαββίδη και του Φερνάντο Σάντος, με το γνωστό εμπόδιο της συνεργασίας του με την Εθνική ομάδα, που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την περίπτωσή του.

Υπάρχουν, όμως, κι άλλα ονόματα που συμπληρώνουν την σχετική λίστα. Πολύ καλή περίπτωση θεωρείται ο Λεονίντ Σλούτσκι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Ιβάν Σαββίδης παρακολουθεί στενά την καριέρα του στο ρωσικό πρωτάθλημα και έχει πολύ καλή άποψη για τον 42χρονο τεχνικό, τον ενδιαφέρει η συνεργασία μαζί του, αλλά λόγω ΤΣΣΚΑ δεν είναι εύκολη περίπτωση.

Στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει και το όνομα του Σβεν Γκόραν Έρικσον. Ο πολύ γνωστός λόγω της παρουσίας του, κυρίως, στην Εθνική Αγγλίας, Σουηδός τεχνικός δεν είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, κυρίως, λόγω της ηλικίας του και του γεγονότος ότι δεν είναι ενεργός προπονητής, αφού τα δύο τελευταία χρόνια εκτελεί καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.

Υπάρχει και το όνομα του Σεργκέι Μπαλάχιν με τον οποίο έχει συνεργαστεί ο Σαββίδης στην Ροστόφ, αλλά μάλλον έρχεται πολύ χαμηλά στην ιεράρχηση των υποψηφίων.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ