ΠΑΟΚ

Οι 21 "μαχητές" για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Οι 21 "μαχητές" για το ματς με τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο ματς των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό (8/5, 19:30) στην Τούμπα, με τον Μάκη Χάβο να παίρνει στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές. Στην προπόνηση ο Ζαγοράκης, ο Πρέλιεβιτς και άλλα μέλη του Δ.Σ.

Τα ψέματα τελείωσαν για τον Μάκη Χάβο και τους ποδοσφαιριστές του, που καλούνται να ξεκινήσουν με νίκη τα πλέι οφ, κόντρα στον δύσκολο αντίπαλο Παναθηναϊκό. Μεγάλος σύμμαχος των "ασπρόμαυρων" θα είναι ο κόσμος, που αναμένεται να γεμίσει την Τούμπα και να βοηθήσει την ομάδα του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μάκης Χάβος, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα απουσιών, εκτός από τον Λούσιο Φιλομένο. Όλοι οι υπόλοιποι, είναι ετοιμοπόλεμοι και προπονήθηκαν κανονικά.

Το δυσάρεστο βέβαια για τον Έλληνα προπονητή, είναι πως δεν μπορεί να πάρει όλους τους ποδοσφαιριστές στην αποστολή, αλλά να "κόψει" ορισμένους. Γι' αυτό τον λόγο μάλιστα, αντί για 18 επέλεξε 21 παίκτες, να βρίσκονται στην αποστολή του ΠΑΟΚ, για το ματς της Κυριακής (19:30).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους: Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι: Σακελλαρίου, Γεωργίου, Σαβίνι, Γιακουμής, Κουτσζαβασίλης, Σταφυλίδης, Κάτσε, Πετρίσεβιτς και Μωυσιαδης.

Στην προπόνηση "Ζαγόρ" και Μπάνε

Δίπλα στον Μάκη Χάβο και τους ποδοσφαιριστές, στην προπόνηση του Σαββάτου, ήταν όλα τα μέλη του διευρυμένου ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκτός από τους Φαρλαλή και Ραπτόπουλο. Συγκεκριμένα, ο Θόδωρης Ζαγοράκης, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, ο Θανάσης Χατζόπουλος και ο Γιώργος Μιχαϊλίδης βρέθηκαν στα επίσημα του γηπέδου της Τούμπας και είδαν τους παίκτες να γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του Μάκη Χάβου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ