ΠΑΟΚ

Οι τρεις όροι του Άγγελου για τις μεταγραφές

Οι τρεις όροι του Άγγελου για τις μεταγραφές
INTIME SPORTS

Ποιο είναι το σκεπτικό του Άγγελου Αναστασιάδη που έχει το απόλυτο κουμάντο για τις μεταγραφές στον ΠΑΟΚ. Τι συμβαίνει με τον Ουσέρο και τον Βιεϊρίνια.

Η περίπτωση Ουσέρο έχει φέρει πολύ έντονα στο προσκήνιο τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ και δίνει τηνν ευκαιρία να αναλυθεί το σκεπτικό του Αγγελου Αναστασιάδη (στον οποίο ο Ιβάν Σαββίδης έχει αναθέσει εν λευκώ την ομάδα) για την ενίσχυση της ομάδας τον Γενάρη.

Ο Ελληνας τεχνικός έχει βάλει τρεις προυποθέσεις ουσιαστικά που πρέπει να πληροί κάθε μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ, πριν όμως τους αναλύσουμε ας δούμε τι ισχύει με την περίπτωση Ουσέρο.

Οπως σημειώσαμε και το πρωί σε άλλο ρεπορτάζ, το όνομα του Ισπάνου μέσου του Αστέρα Τρίπολης απασχολεί τον "Δικέφαλο" από το 2012 που προπονητής της ομάδας ήταν ο Γιώργος Δώνης. Στη παρούσα φάση είναι και πάλι στη λίστα με τους μέσους που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ αλλά όχι στην πρώτη σειρά. Υπάρχουν άλλες περιπτώσεις παικτών στις οποίες έχει πέσει το βάρος ενώ το ποσό που αξιώνει ο Αστέρας για να πουλήσει τον Ουσέρο (250.000 με 300.000 ευρώ) δεν φαίνεται μικρό. Αν πάντως δεν προχωρήσει κάποια από τις υπόλοιπες περιπτώσεις, δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να δει πιο "ζεστά" το θέμα Ουσέρο.

Πάμε και στους όρους του Αγγελου Αναστασιάδη. Ο Ελληνας τεχνικός θα πει το "ναι" σε απόκτηση παίκτη αν αυτός:

-έχει χαρακτηριστικά που λείπουν από τον ΠΑΟΚ και θεωρείται ότι διαθέτει ποιότητα που λείπει από το υπάρχον ρόστερ.

-δεν θα δημιουργήσει κίνδυνο να "χαλάσει" η ισορροπία και η καλή χημεία μέσα στα αποδυτήρια.

-οι οικονομικές απολαβές του δεν ξεπερνούν τα όρια που έχει θέσει φέτος η ΠΑΕ (το μεγαλύτερο συμβόλαιο είναι του Κλάους Αθανασιάδη με 680.000 ευρώ ετησίως.

Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν συμμερίζονται την τρέλα μερίδας του κόσμου για μεταγραφές και σημειώνουν πως " δεν πρόκειται να κάνουμε μεταγραφή για την... μεταγραφή".

Το σενάριο με Βιειρίνια ήταν ουτοπία

Ενα ουτοπικό σενάριο που συντηρούνταν το τελευταίο διάστημα για τον ΠΑΟΚ κλείνει μετά την συμφωνία του Βιειρίνια με την Βόλσμπουργκ για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, διακαής πόθος όλων στον ΠΑΟΚ, παραμένει στην γερμανική ομάδα με 1,3 εκ. ευρώ ετησίως και κατά πάσα πιθανότητα θα υπογράψει διετές συμβόλαιο. Από τα οικονομικά δεδομένα και μόνο αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι δεν υπήρχε ρεαλιστική βάση στο σενάριο επιστροφής του στην Τούμπα την δεδομένη χρονική περίοδο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ