ΠΑΟΚ

"Οι νέοι να μιμηθούν τον Μπερμπάτοφ"

"Οι νέοι να μιμηθούν τον Μπερμπάτοφ"

Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ και του Παναθηναϊκού, Λουίς Γκαρσία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ σε τουρ του τροπαίου του Τσάμπιονς Λιγκ στη Σόφια.

Ο Λουίς Γκαρσία, στα 37 του πλέον, αποτελεί πρεσβευτή χορηγού εταιρίας του Champions League (συγκεκριμένα της UniCredit Bulbank) και στο πλαίσιο περιοδείας του τροπαίου της διοργάνωσης στη Σόφια, μίλησε στα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας για τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ και τον Χρίστο Στόιτσκοφ.

Ο Ισπανός βετεράνος ποδοσφαιριστής που είχε παίξει με τη Λίβερπουλ στον αλησμόνητο τελικό με τη Μίλαν στην Κωνσταντινούπολη το 2005 και πέρασε από τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2010-2011, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον φορ του ΠΑΟΚ.

"Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που αγωνίστηκαν στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής. Νομίζω όμως ότι ο Χρίστο Στόιτσκοφ είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει βγάλει η Βουλγαρία. Τον παρακολουθούσαν σαν παιδί και ήταν ένας από τους αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου τον οποίο κάθε παιδί ήθελε να μοιάσει".

Έστειλε, μάλιστα, μήνυμα στους νεαρούς παίκτες που θέλουν να εξελιχθούν, να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Μπερμπάτοφ: "Οι νέοι πρέπει να δουλεύουν περισσότερο. Έχουν τις ικανότητες αλλά πρέπει να τις αναπτύξουν. Θα πρέπει να μιμούνται παίκτες όπως είναι ο Μπερμπάτοφ, να μαθαίνουν από αυτούς. Και είμαι σίγουρος πώς με ένα τέτοιο παράδειγμα και πολλή δουλειά, στο μέλλον θα μπορούν να υπάρξουν και άλλοι καλοί παίκτες από τη Βουλγαρία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ