ΠΑΟΚ

Οι ευχές των παικτών του ΠΑΟΚ

Οι ευχές των παικτών του ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ευχήθηκαν μέσω του PAOK TV ενόψει της νέας χρονιάς με τους ξένους αστέρες να κλέβουν την παράσταση προσπαθώντας να ευχηθούν στα ελληνικά. (VIDEO)

Τις δικές τους ευχές ενόψει της νέας χρονιάς έστειλαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μέσω του επίσημου καναλιού της ομάδας στο youtube. Ο τεχνικός του συλλόγου, Βλάνταν Ίβιτς και εννιά παίκτες του "δικεφάλου του βορρά" μίλησαν στο PAOK TV.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο πρόεδρος, η διοίκηση, οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, οι υπάλληλοι και όλη η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας εύχεται Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος με αγάπη, υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.

Τις δικές του ευχές έστειλε και το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας, μέσω PAOK TV.

O προπονητής του Δικεφάλου Βλάνταν Ίβιτς και οι Στέφανος Αθανασιάδης, Γκάρι Ροντρίγκες, Λέτο Μάτος, Χοσέ Κρέσπο, Παναγιώτης Γλύκος, Δημήτρης Χατζηισαϊας, Αχιλλέας Πούγγουρας, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και Τάσος Δημητριάδης εύχονται για το νέο έτος, μέσα από ένα όμορφο βίντεο".

Οι ευχές των Ρώσων ηγεμόνων στον Σαββίδη

Επίσης τις δικές τους ευχές στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας χρονιάς έστειλαν ο Πρόεδρος της Ρωσίας και ο Κυβερνήτης της περιοχής του Ροστόφ.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έγραψε:

" Αξιότιμε κύριε Σαββίδη! Σας εύχομαι ευτυχισμένο το Νέο Έτος και Καλά Χριστούγεννα.

Πάντα με ιδιαίτερα συναισθήματα περιμένουμε αυτές τις υπέροχες γιορτές. Τις συνδέουμε με τις ελπίδες για αλλαγές προς το καλύτερο, καθώς και με την πραγματοποίηση των ονείρων μας.

Είθε το 2017 να είναι επιτυχές για εσάς και την οικογένεια σας, να σας φέρει επιτυχία σε όλα τα έργα σας, αλληλοκατανόηση και χαρά από την επικοινωνία με τους φίλους σας. Σας εύχομαι καλή υγεία και ό, τι καλύτερο".

Ενώ από την πλευρά του ο Βασίλιϊ Γκόλουμπεφ του έγραψε στο μήνυμα του:

Αξιότιμε κύριε Σαββίδη! Σας εύχομαι ευτυχισμένο το Νέο Έτος και Καλά Χριστούγεννα.

Αυτή η γιορτή είναι μια από τις πιο αναμενόμενες οικογενειακές γιορτές, που πάντα μας χαρίζουν τη θαλπωρή και τη χαρά της οικογένειάς μας.

Το 2017 ξεκινάμε με νέα σχέδια και νέες ελπίδες, με πίστη στις δυνάμεις μας και την επιθυμία να κάνουμε αυτόν τον κόσμο καλύτερο. Είμαι πεπεισμένος ότι ενεργώντας από κοινού θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε όλα τα προγραμματισμένα έργα μας.

Είθε ο επόμενος χρόνος να σας φέρει ευημερία, ευόδωση των νέων στόχων σας, υγεία και ευτυχία! Εύχομαι σε σας και την οικογένειά σας, κάθε καλό, αρμονία και ειρήνη! Ο Κυβερνήτης της περιοχής του Ροστόφ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ