ΠΑΟΚ

Ο Βρύζας ζήτησε Συντονιστική από τους συνδέσμους

Ο Βρύζας ζήτησε Συντονιστική από τους συνδέσμους
INTIME SPORTS

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση της διοίκησης του ΠΑΟΚ με τους οργανωμένους οπαδούς για την περιφρούρηση της Τούμπας

Σε κλίμα συνεννόησης για το μέγεθος του προβλήματος των μεμονωμένων κρουσμάτων βίας που απειλούν το οικοδόμημα του ΠΑΟΚ έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στην Τούμπα η συνάντηση των διοικούντων τον "Δικέφαλο" με τους εκπροσώπους των συνδέσμων.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν κρούσματα που εκθέτουν τον ΠΑΟΚ και επιφέρουν τεράστια οικονομική ζημιά στον σύλλογο.

" Πέντε χρόνια κάναμε βήματα μπροστά. Δεν γίνεται να πάμε σε πισωγύρισμα τώρα" ήταν η άποψη που εκφράστηκε και βρήκε σύμφωνους τους πάντες.

Σ' αυτά τα πέντε χρόνια ο ΠΑΟΚ έβγαλε την Αστυνομία από το γήπεδο, έπεσαν τα κάγκελα στη θύρα 4 και ο σύλλογος κατάφερε, με τη η συνεργασία του κόσμου να αυτοπροστατεύεται. Όλα αυτά μέχρι ένα σημείο, γιατί τελευταία έχουν αρχίσει να πυκνώνουν τα κρούσματα βίας από λίγους ανεγκέφαλους.

" Θέλουμε να είμαστε καλά, να προστατεύουμε το γήπεδό μας, χωρίς αυτό να εξαρτάται από το αποτέλεσμα της ομάδας" ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι διοικητικοί εκπρόσωποι στους συνδεσμίτες.

Παράλληλα, ο Ζήσης Βρύζας τους ζήτησε να προχωρήσουν στην επανασύσταση της Συντονιστικής Επιτροπής με την οποία η ΠΑΕ θα έχει άμεση συνεργασία για να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας σε κάθε παιχνίδι.

Οι οργανωμένοι θα έχουν το χρόνο τους να΄συζητήσουν και να πάρουν τις αποφάσεις τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι μία πρώτη μεταξύ τους συνάντηση έγινε μετά την ολοκλήρωση του ραντεβού με την διοίκηση της ΠΑΕ που εκτός του Βρύζα εκπροσωπήθηκε από τους Σπύρο Μηλιορίδη, Στέφανο Σαράτση, Γιώργο Σαχπατζίδη και Παντελή Κωνσταντινίδη.

Αρνήθηκαν επιπλέον εισιτήρια οι Ιταλοί

Εξάλλου, η ΠΑΕ ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της Ουντινέζε για την άρνησή τους να χορηγήσουν επιπλέον 300 εισιτήρια για τις αναάγκες των οπαδών του "Δικεφάλου". Υπενθυμίζουμε ότι ο επίσημος ΠΑΟΚ έχει ήδη παραλάβει 3.600 εισιτήρια, 2700 από τα οποία έχουν μοιραστεί στους συνδέσμους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ