ΠΑΟΚ

Ο Βρύζας στο εξωτερικό για παίκτες

Ο Βρύζας στο εξωτερικό για παίκτες

Με πατημένο... γκάζι οι μεταγραφικές αναζητήσεις του ΠΑΟΚ ενόψει Γενάρη. Γιατί δεν κάνει κίνηση για Λουγκάνο η ΠΑΕ.

Ο Ζήσης Βρύζας βρίσκεται στο εξωτερικό για μεταγραφικό σκοπό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός διευθυντής του "Δικεφάλου" πήγε στην Αγγλία προκειμένου να έχει επαφές με ομάδες, για παίκτες που ενδεχομένως ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Πιθανόν, το έδαφος να έχει ήδη προλειάνει ο Ιάκωβος Αγγελίδης, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκεται στο εξωτερικό από την Τετάρτη (12/11) και κάποιες πληροφορίες που δεν επιβεβαίωνε ο επίσημος ΠΑΟΚ τον έδιναν να έχει πάει και αυτός στην Αγγλία!

Γιατί "κολλάει" του Λουγκάνο

Το όνομα του Ντιέγκο Λουγκάνο επανήλθε στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο παίκτη και το καλοκαίρι. Από την ΠΑΕ λένε πως "δεν υπάρχει θέμα Λουγκάνο", η αλήθεια, όμως, είναι ότι οι επιτελείς του ΠΑΟΚ μελέτησαν την περίπτωσή του και δεν προχωρούν σε κρούση για δύο λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με το κασέ του παίκτη... Αυτό είχε οριστεί το καλοκαίρι στο 1,5 εκ. ευρώ και μέχρι σήμερα δεν έχει "πέσει" πάρα πολύ, παρότι πέρασε αρκετές καιρός και στον ΠΑΟΚ εξακολουθούν να θεωρούν "αλμυρό" τον Ουρουγουανό όσον αφορά το οικονομικό.

Από εκεί και πέρα, το τελευταίο του παιχνίδι ήταν απέναντι στην Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ. Πλέον προπονείται με το τεχνικό τιμ της Εθνικής Ουρουγουάης που ναι μεν υποστηρίζει πως είναι σε καλή κατάσταση έχοντας ξεπεράσει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό γόνατο, αλλά στον ΠΑΟΚ θεωρούν μειονέκτημα το γεγονός πως δεν έχει πάρει παιχνίδια στα πόδια του εδώ και μήνες.

Και έτσι δεν είναι θετικοί στο να αποκτήσουν έναν παίκτη που δεν έχει αγωνιστεί αρκετό χρονικό διάστημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ