ΠΑΟΚ

Ο Τζιόλης κρίνει το πλάνο του Αγγελου

Ο Τζιόλης κρίνει το πλάνο του Αγγελου
INTIME SPORTS

Η παρουσία ή μη του έμπειρου μέσου στο παιχνίδι με την Γκινγκάμπ θα καθορίσει τα σχέδια του Αναστασιάδη για τον "τελικό" της Πέμπτης (11/12).

Ενα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν για τον ΠΑΟΚ είναι προ των πυλών. Ο αγώνας με την Γκινγκάμπ θα κρίνει εάν ο Δικέφαλος δώσει το παρών στην φάση των "32" του Europa League και ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι αναγκασμένος να βγάλει από το μυαλό των παικτών του, τόσο τη νίκη επί του Ολυμπιακού, όσο και την ήττα από την Ξάνθη.

Εκτός αυτού, ο 61χρονος προπονητής αγωνιά και για την κατάσταση του Αλέξανδρου Τζιόλη. Ο έμπειρος μέσος τις δύο τελευταίες μέρες δεν συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για τον "τελικό" της Πέμπτης (11/12). Κάτι που σημαίνει ότι και εάν τελικά αγωνιστεί, κανείς δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται, αφού τις τελευταίες εβδομάδες ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα για να παίζει.

Η παρουσία ή μη του Τζιόλη στον αγώνα θα κρίνει, άλλωστε, το τελικό πλάνο του Αναστασιάδη, είτε προορίζεται για το κέντρο της άμυνας, είτε για την μεσαία γραμμή. Αν σκεφτεί, πάντως, κανείς ότι, πλέον, είναι διαθέσιμοι και ο Σκόνδρας και ο Τζαβέλλας και άρα υπάρχει "παρτενέρ" για τον Βίτορ στο κέντρο της άμυνας, τότε, μάλλον, εάν ο έμπειρος μέσος χρησιμοποιηθεί, θα πάρει θέση στα χαφ μαζί με τους δύο εκ των Τζανδάρη, Κάτσε, Γκολάσα.

Από εκεί και πέρα, ο Γλύκος αναμένεται να βρεθεί κάτω από τα γκολπόστ, ένας εκ των Σκόνδρα ή Κίτσιου στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Ρατς στο αριστερό και σε αυτή την περίπτωση ο Τζαβέλλας θα παίξει δίπλα από τον Βίτορ ως στόπερ. Εάν, πάντως, παίξει ο Κίτσιου δεξιά, τότε ο Σκόνδρας θα αγωνιστεί ως σέντερ μπακ.

Για τις θέσεις της επίθεσης υπάρχουν οι επιλογές του Σαλπιγγίδη, του Μακ, του Περέιρα, του Αθανασιάδη, του Παπαδόπουλου και του Μάρτενς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ