ΠΑΟΚ

Ο Tζαβέλλας που τα κάνει... όλα

Ο Tζαβέλλας που τα κάνει... όλα
INTIME SPORTS

Τόσο με την αγωνιστική ποιότητά του όσο και με το πάθος που δείχνει, ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει "κερδίσει" τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Οι μεταγραφές που έκανε ο ΠΑΟΚ για την φετινή σεζόν δεν θα μπορούσε να πει κανείς πως... πέτυχαν σε ικανοποιητικό βαθμό. Μπορεί κάποιοι παίκτες να έδωσαν βοήθειες στον "Δικέφαλο", υπήρχαν όμως κι αυτοί που έκαναν λίγα πράγματα ή δεν είχαν την απαιτούμενη σταθερότητα. Ο Γιώργος Τζαβέλλας ωστόσο είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει στην ομάδα και αναμφίβολα η κίνηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να τον φέρουν στην Τούμπα, κρίνεται πετυχημένη.

Ο Ελληνας ποδοσφαιριστής, που διαμόρφωσε το 2-1 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ξεκίνησε την σεζόν... πίσω από τον Αλβες Λίνο αλλά τα προβλήματα που υπήρχαν στην άμυνα είχαν ως αποτέλεσμα να "ενεργοποιηθεί" για τα καλά από τον Χουμπ Στέφενς. Γενικώς από την στιγμή που άρχισε να παίρνει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του, έχει δείξει την... ποιότητά του.

Ωστόσο τα όσα προσφέρει αγωνιστικά δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο υπάρχει μια καλή άποψη για τον Τζαβέλλα. Πέραν των αγωνιστικών δυνατοτήτων του, έχει καταφέρει να "κερδίσει" τον κόσμο της ομάδας και με το πάθος που δείχνει στο γήπεδο. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν αρκετά παθιασμένοι (κάτι που... έλειπε σε προηγούμενα ματς), το στοιχείο αυτό όμως (του πάθους δηλαδή) ο Τζαβέλλας έχει δείξει πως το έχει... σταθερά σε όλα τα παιχνίδια.

Γενικώς ο κόσμος του ΠΑΟΚ αρέσκεται σε παίκτες των οποίων το πάθος... περισσεύει και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μονακό αν μη τι άλλο έχει αυτή την... σπίθα στο βλέμμα του. Και σίγουρα οι φίλοι του "Δικεφάλου" γνωρίζουν καλά πως ο Τζαβέλλας είναι από τους παίκτες που η ομάδα θα πάρει το 100% των δυνατοτήτων του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ