ΠΑΟΚ

Ο... τελικός και η στήριξη σε Δώνη

Ο... τελικός και η στήριξη σε Δώνη
Ζαγοράκης Σαββίδης

Τι είπε ο Ιβάν Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ και τι στον Γιώργο Δώνη με αφορμή τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν και πάλι σε βάρος του

Ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του αγώνα πήγε στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες και τον Γιώργο Δώνη.

" Πετύχαμε έναν πρώτο στόχο να βγούμε δεύτεροι στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τώρα πρέπει να πάμε για την πρωτιά στα πλέι οφ", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

" Τώρα μπροστά ματς υπάρχει ένα τελικός για το Κύπελλο, στον οποίο για να ανταποκριθούμε πρέπει να βελτιωθούμε. Σήμερα η εκόνα μας δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος και πρέπει να προσπαθήσουμε για να δείξουμε καλύτερο πολύ πρόσωπο στη Τρίπολη".

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στον Γιώργο Δώνη, σε τετ α τετ συνομιλία μαζί του επειδή αντιλήφθηκε πως για μια ακόμη φορά υπήρχαν παρατράγουδα σε βάρος του. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μίλησε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ εκφράζοντας ουσιαστικά την στήριξή του προς αυτόν.

" Μην ανησυχείς, θα το λύσω προσωπικά το θέμα",είπε ο Σαββίδης που προφανώς θέλει να μπει ένα... τέλος στις αποδοκιμασίες που ακούγονται κατά του Δώνη και οι οποίες είναι συνεχόμενες το τελευταίο διάστημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ