ΠΑΟΚ

Ο Στέφενς έβγαλε αποστολή για Αυστρία

Ο Στέφενς έβγαλε αποστολή για Αυστρία

Ο Χουμπ Στέφενς "έκοψε" τον Αποστολόπουλο και πήρε συνολικά 28 παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ "πετά" αύριο το μεσημέρι για την Ασυτρία, όπου για τις επόμενες 16 μέρες θα χτίζεται ομάδα της περιόδου 2013-2014 στο Λέομπεν.

Ο Χουμπ Στέφενς, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ανακοίνωσε ο ίδιος ποιοι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή. Συγκεκριμένα αύριο θα βρίσκονται στην πτήση για Αυστρία οι κάτωθι 28 παίκτες:

Αποστολή ΟμάδαςΣανθ Χακόμπο, Παναγιώτης Γλύκος, Σαρλ Ιτάνζ. Αστέριος Γιακουμής, Αλβες Λίνο, Στέλιος Ποζατζίδης, Γιώργος Κατσικάς, Ίνιγο Λόπεθ, Χρήστος Κιόσσε, Μιγκέλ Βίτορ, Γιάννης Σκόνδρας, Στέλιος Κίτσιου, Κοστίν Λάζαρ, Πάμπλο Γκαρσία, Έργκους Κάτσε, Φάνης Τζανδάρης, Κώστας Κατσουράνης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Στέλιος Πόζογλου, Δημήτρης Πόποβιτς,Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Γιώργος Γεωργιάδης, Κυριάκος Σαββίδης, Λιαμ Λόρενς, Ζβόνιμρ Βούκιτς, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Στέφανος Αθανασιάδης και Απόστολος ΓιάννουΘυμίζουμε ότι ο Κωνσταντινίδης και ο Πέλκας βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής Νέων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα .

Το πρώτο διπλό...

Διπλό υπήρχε στο πρόγραμμα της Τρίτης και μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο από την έναρξη της προετοιμασίας. Μετά από την καθιερωμένη προθέρμανση και τις ασκήσεις τεχνικής, οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν κανονικό διπλό σε ολόκληρο το γήπεδο χωρίς περιορισμούς επαφών και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τρέξιμο και ασκήσεις αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Δεν προπονήθηκε προληπτικά ο Λίαμ Λόρενς λόγω ενόχλησης στο πέλμα και ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη. Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Μιγκέλ Βίτορ που πέρασε από εργομετρικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ