ΠΑΟΚ

Ο Σαββίδης προχωρά σε αλλαγές στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Σαββίδης προχωρά σε αλλαγές στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" Ιβάν Σαββίδης θα έχει σειρά συσκέψεων που θα τον οδηγήσουν σε σημαντικές αποφάσεις.

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο Αλκμααρ, ο Ιβάν Σαββίδης ταξίδεψε από την Ολλανδία για την Ελλάδα και έφθασε στη Θεσσαλονίκη ξημερώματα Παρασκευής.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα δει από τη σουίτα του το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο μέχρι το βράδυ της Κυριακής θα έχει σειρά συσκέψεων για όλα τα θέματα που αφορούν στην οργάνωση και τη λειτουργία της ΠΑΕ.

Η τιμωρία της μίας επιπλέον αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για την οποία οριστικά θα αποφασίσει η Επιτροπή Εφέσεων της UEFA από βδομάδα και τα λάθη που την προκάλεσαν θα τεθούν επί τάπητος.

Από την ΠΑΕ διαρρέεται ότι έγιναν λάθη από την εταιρία σεκιούριτι με την συνεργάζεται και ο Σαββίδης θέλει να αποδοθούν ευθύνες.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό το θέμα. Θα συζητηθούν και τα προβλήματα που παρατηρούνται στη συνεργασία των υψηλόβαθμων στελεχών της ΠΑΕ και έχουν οδηγήσει σε σοβαρά λάθη που αντανακλούν και στο αγωνιστικό τμήμα.

Από τις επαφές που θα έχει ο Σαββίδης θα καθοριστούν και οι αποφάσεις που θα πάρει για την λειτουργία της από 'δω και στο εξής

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ