ΠΑΟΚ

Ο Ρατς στα χέρια της ειδικού

Ο Ρατς στα χέρια της ειδικού

Ο Ραζβάν Ρατς θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τα προβλήματα με τους προσαγωγούς μέσω της μοναδικής μεθόδου που εφαρμόζει η Μαριάνα Κοβάτσεβιτς χρησιμοποιώντας πλακούντα αλόγου.

Η κατάσταση της υγείας του Ραζβάν Ρατς (έχει διάταση και οίδημα στον αριστερό προσαγωγό, ενώ και ο δεξιός είναι επιβαρυμένος) δεν απασχολεί μόνο τους ανθρώπους και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό (για το ματς με την Φιορεντίνα έχει ήδη δηλωθεί απών).

Την ίδια αγωνία μοιράζονται και στη Ρουμανία, καθώς ο 33χρονος μπακ θεωρείται υπεραπαραίτητος για τον αγώνα της Εθνικής με την Βόρεια Ιρλανδία στις 14 Νοέμβρη.

Γι' αυτό και μέσα ενημέρωσης της χώρας, όπως το “ fanatik.ro”, υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη την είδηση ότι ο Ρατς θα ταξιδέψει στη Σερβία για να ακολουθήσει την πρωτοποριακή θεραπεία της γιατρού Μαριάνα Κοβάτσεβιτς.

Πρόκειται για ειδικά μασάζ με χρήση και πλακούντα αλόγου (!) που όπως η ίδια έχει δηλώσει “σε μία ώρα αντκαθίσταται μία εβδομάδα της κοινής θεραπείας που εφαρμόζουν οι γιατροί των ομάδων”.

Η Μαριάνα Κοβάτσεβιτς έχει μία λίστα 114 διάσημων πελατών-αθλητών που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ονόματα όπως ο Ρόμπιν φαν Πέρσι, ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο Στίβεν Τζέραρντ, ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, ο Ίβιτσα Όλιτς, Βενσάν Κομπανί.

Ο πρώτος πελάτης της ήταν ο Μάρκο Πάντελιτς και η πρώτη ομάδα με την οπόία συνεργάστηκε η Μεταλούργκ Ντόνετσκ που την βοήθησε να κάνει άνοιγμα στο ουκρανικό ποδόσφαιρο και να κάνει θεραπείες σε πολλούς παίκτες της Σαχτάρ, όπως και ο Ραζβάν Ρατς.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως πολλοί αθλητές επισκέπτονται την Μαριάνα Κοβάτσεβιτς παρέα με τους γιατρούς των ομάδων τους που είναι δύσπιστοι για τις μεθόδους της. “Δεν έχω πρόβλημα να εξηγώ και στους γιατρούς τι ακριβώς κάνω γιατί δεν έχω κάτι να κρύψω. Πάντως, στην Αγγλία δεν δεν με προβάλουν ιδιαίτερα γιατί δεν μπορούν να δεχθούν ότι μία Σέρβα κάνει κάτι που δεν γίνεται εκεί”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ