ΠΑΟΚ

Ο Πέρισιτς διώχνει τον Πάντεφ από τη Νάπολι

NAPLES, ITALY - MAY 06:  Goran Pandev of Napoli in action during the Serie A match between SSC Napoli and Cagliari Calcio at Stadio San Paolo on May 6, 2014 in Naples, Italy.  (Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)
NAPLES, ITALY - MAY 06: Goran Pandev of Napoli in action during the Serie A match between SSC Napoli and Cagliari Calcio at Stadio San Paolo on May 6, 2014 in Naples, Italy. (Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images) GETTY IMAGES

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Γκόραν Πάντεφ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τη Νάπολι και επαναφέρει τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι απόκτησής του.

Ότι ο ΠΑΟΚ προσπάθησε πριν από μερικές μέρες να κάνει το "μπαμ" και να φέρει τον Γκόραν Πάντεφ στην Τούμπα το Sport24.gr το είχε αναφέρει , παρουσιάζοντας μάλιστα λεπτομέρειες των προσπαθειών που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης για να φέρει τον παίκτη στην Τούμπα.

Το καινούργιο δεδομένο που προκύπτει είναι ότι ο Γκόραν Πάντεφ βρίσκει... αντίπαλο στην προσπάθεια παραμονής του στη Νάπολι, αφού η ιταλική ομάδα είναι ένα βήμα πριν την απόκτηση του Ιβάν Πέρισιτς της Βόλφσμπουργκ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "canalenapoli.it" την Παρασκευή (26/6) ο Κροάτης επιθετικός, όπως αναφέρεται, θέλει να αγωνιστεί στην ιταλική ομάδα, η οποία θα καταβάλει στους Γερμανούς ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως γίνεται αντιληπτό και τονίζεται και στο κείμενο ο Πάντεφ χάνει τη θέση που είχε στο ρόστερ των Ναπολιτάνων, αφού ο Πέρισιτς, αν αποκτηθεί, θα παίζει βασικός. Έτσι, ο συντάκτης αναφέρει πως ο Σκοπιανός είναι ακόμη πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου της Νάπολι.

Πόρτα την οποία είναι έτοιμες να ανοίξουν για λογαριασμό του εκτός από τον ΠΑΟΚ, η Μπούρσασπορ και η Μαρσέιγ. Δεν αποκλείεται, μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Ιβάν Σαββίδης, που ασχολήθηκε προσωπικά με την περίπτωση Πάντεφ, να επανέλθει δυναμικά και να... ψήσει τον έμπειρο επιθετικό να φορέσει τα "ασπρόμαυρα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ