ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακές... διαιτητικές ιστορίες

Οικογενειακές... διαιτητικές ιστορίες
Παπαπέτρου

Το ματς της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό σημαδεύτηκε από τις αποφάσεις του διαιτητή Παπαπέτρου. Το Sport24.gr θυμάται... οικογενειακές ιστορίες (videos)

Η ΑΕΛ γνώρισε ηττήθηκε με 1-0 από τον Πανσερραϊκό στο AEL FC ARENA όμως ο αγώνας σημαδεύτηκε από τις αποφάσεις του διαιτητή Τάσου Παπαπέτρου, που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα για μία ώρα!

Το παιχνίδι μπορεί ολοκληρώθηκε όμως είχαμε επεισόδια, παράπονα, επιθέσεις σε παίκτες και το ξέσπασμα του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ Κώστα Πηλαδάκη.

Το όνομα του διαιτητή Παπαπέτρου ωστόσο δεν μας είναι άγνωστο, καθώς είναι γιος του παλαιού διαιτητή Τάσου Παπαπέτρου που είχε πρωταγωνιστήσει στο αλησμόνητο ματς ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-2 (0-2 στα χαρτιά).

"Σφύρα το να φύγουμε"!

Οκτώβριος του 1998 λοιπόν με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Ο Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς είχε ανοίξει το σκορ για τον Ολυμπιακό, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε ισοφαρίσει με τον Κώστα Φραντζέσκο.

Τα παράπονα από τους φίλους του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν όταν ο Γκόγκιτς ανατράπηκε από τον Τάσο Κατσαμπή, ο κόσμος διαμαρτυρήθηκε για οφσάιντ, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι, αλλά όχι κόκκινη κάρτα (ο Κατσαμπής ήταν τελευταίος)!

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος έκανε το 1-2 και κάποιες άσεμνες χειρονομίες προς την κερκίδα. Στο 84ο λεπτό ο Τάκολα, μετά από φάουλ του Φραντζέσκου, έκανε το 2-2, όμως ο επόπτης σήκωσε τη σημαία για χέρι! Κάπου εκεί έγινε ο κακός χαμός.

Περίπου 100 άτομα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, επικράτησε πανδαιμόνιο και ο παρατηρητής της ΕΠΑΕ, Λευτέρης Γενεράλης, του φωνάζει: "σφύρα το να φύγουμε". Ο Παπαπέτρου τρέχει στα αποδυτήρια, κλείνει το φύλλο αγώνα και ο αθλητικός δικαστής έκρινε αργότερα ότι όντως το παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί.

Ουπς... Λάθος!

Πάλι Οκτώβριος, πάλι αγώνας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό το 2002. Το παιχνίδι χρειάστηκε 127 λεπτά για να ολοκληρωθεί, αφού ο επόπτης έφαγε ένα μπουκάλι ρετσίνα στον ώμο.

Το περίεργο της όλης ιστορίας είναι πως οπαδοί του ΠΑΟΚ μπέρδεψαν τον παρατηρητή Παπαδάκο με τον Παπαπέτρου και τον πήραν στο κυνήγι χτυπώντας τον στα επίσημα της Τούμπας!

Σε εκείνο το ματς είχαμε σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ