ΠΑΟΚ

Ο Παπαδόπουλος και τα αδύναμα άκρα

Ο Παπαδόπουλος και τα αδύναμα άκρα
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης ανέλυσε στους παίκτες του τι να προσέξουν και που να χτυπήσουν στον αγώνα με τον Πανθρακικό. Διαβάστε αναλυτικά

Την ανάλυση του πρώτου αντιπάλου τους στο β΄ γύρο του πρωταθλήματος έκανε χθες ο Γιώργος Δώνης στους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του "Δικεφάλου" εστίασε σε δύο στοιχεία του Πανθρακικού: Την παρουσία του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην επίθεση και τα αμυντικά κενά, κυρίως στα άκρα.

Για τον έμπειρο φορ που έχει σημειώσει τα 7 από τα 16 γκολ της θρακικής ομάδας στο Πρωτάθλημα, ο Έλληνας τεχνικός επεσήμανε ότι είναι ο τελικός αποδέκτης των περισσότερων επιθετικών προσπαθειών της ομάδας και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί πολύ αποτελεσματικά για να μη βρει χώρο να δράσει και να κάνει τη ζημιά στον ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις αμυντικές αδυναμίες του Πανθρακικού, έδωσε έμφαση κυρίως στα άκρα, όπου υπάρχουν ελλείψεις σε καθαρόαιμους μπακ, με αποτέλεσμα στα τελευταία παιχνίδια να επιλέγονται λύσεις ανάγκης, όπως αυτή του Μπαϊκαρά στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο 43χρονος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να εκμεταλλευτούν τα κενά του αντιπάλου προκειμένου ο ΠΑΟΚ να είναι απειλητικός και να έχει περισσότερες πιθανότητες να φθάσει σε γκολ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ