ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ στην... αλάνα της Αριστοτέλους

Ο ΠΑΟΚ στην... αλάνα της Αριστοτέλους
Ο ΠΑΟΚ στην αλάνα της Αριστοτέλους

Ποδοσφαιρικό πάρτι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έστησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δείτε videos από την εκδήλωση

Η εποχή της αλάνας αναβίωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (3/3) και για αρκετές ώρες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τα τμήματα Υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργάνωσαν το 1o Street Football Game στο οποίο είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν παιδιά από 6 έως 12 χρονών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κέντρο της πόλης.

Είχαν στηθεί δύο γήπεδα με τάπητες-μοκέτες που είχαν στηθεί ειδικά γι' αυτό το λόγο και συγκροτήθηκαν ομάδες από τους συμμετέχοντες. Το παρών έδωσαν Το παρών έδωσαν οι προπονητές από τα τμήματα υποδομής της ομάδας, ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος και ο Βασίλης Μήττας που ήταν και ο υπεύθυνος της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Από πλευράς των ποδοσφαιριστών του "Δικεφάλου" παρευρέθηκαν οι Μαλεζάς, Μπαλάφας, Γεωργιάδης και Αθανασιάδης.

Γ. Σαχπατζίδης: "Ο ΠΑΟΚ προωθεί τους νέους"

Τη διοίκηση της ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Γιώργος Σαχπατζίδης που δήλωσε: "Τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ αποτελούν τον πηρύνα διαδικασίας παραγωγής των παικτών. Μέσα από τέτοια προγράμματα θέλουμε να προωθήσουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές, να αναδείξουμε τις αρχές τιου ευ αγωνίζεσθαι και να μάθουν οι νεαροί παίκτες τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου.

Η συμμετοχή στο πρώτο Street Football Game είναι ικανοποιητική. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που δίνει το παράδειγμα προώθησης νέων παικτών στην επαγγαλματική ομάδα αφού βασίζεται σε αυτούς τους νεαρούς και ταλάντούχους ποδοσφαιριστές. Πρόθεση μας είναι τέτοιες εκδηλώσεις είναι να γίνουν και σε άλλες περιοχές της Βορείου Ελλάδας".

Μαλεζάς: "Να νιώσουμε την ομορφιά του ποδοσφαίρου"

Από την πλευρά του ο Στέλιος Μαλεζάς είπε: "Πρέπει όσο το δυνατόν πιο πολλοί παίκτες να ζήσουν την εμπειρία συμμετοχής στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Στόχος από την εκδήλωση σαν την σημερινή είναι η νεολαία να καταλάβει πόσο ωραίο άθλημα είναι το ποδόσφαιρο, να μάθει τα βασικά του ποδοσφαίρου και να περάσει καλά". Για το αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο:

"Εχουμε ακόμη πολλή δουλειά και δρόμο μπροστά μας και στο τέλος της χρονιάς θα πούμε εάν θα έχουμε ευχαριστηθεί την φετινή χρονιά χρονιά".
Μήττας: "Το Street Football game σε πόλεις της Β. Ελλάδας"

Για την ιδέα υλοποίησης του τουρνουά και τα μελλοντικά σχέδια που υπάρχουν μίλησε στο OlaPAOK.gr ο προπονητής των Ακαδημιών και υπεύθυνος διοργάνωσης του τουρνουά, Βασίλης Μήττας.

"Οι προπονητές της Ακαδημίας είμαστε χαρούμενοι γιατί καταφέραμε να υλοποιήσουμε μία σκέψη που υπάρχει εδώ και καιρό στην ΠΑΕ. Βρισκόμαστε στο κέντρο της πόλης, πραγματοποιούμε το 1o street football game. Η καινοτομία της εκδήλωσης είναι ότι δεν υπάρχουν προκαθορισμένες ομάδες από πριν, όποιο παιδί ηλικίας 6 έως 12 ετών περνάει, μπορεί να παίξει μαζί μας. Αυτό είναι και χαρά για μας, το αυτοσχέδιο.

Η προσέλευση είναι πολύ μεγάλη. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοικηση και τους χορηγούς όπως το Club Φίλων ΠΑΟΚ που βοήθησαν για το στήσιμο της εκδήλωσης. Να προσθέσω ακόμη ότι είναι επιθυμία μας να πάμε και σε άλλα σημεία της πόλης. Είναι πρώτη φορά που το κάναμε και θέλουμε να δούμε τι δυσκολίες υπήρξαν, τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Και επίσης, να πάμε και σε άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας" τόνισε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ