ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μετά το Φάληρο...

Ο ΠΑΟΚ μετά το Φάληρο...
INTIME SPORTS

Διαβάστε τα αποτελέσματα των αγώνων που ακολούθησαν τις νίκες του ΠΑΟΚστην έδρα του Ολυμπιακού.

Παίκτες και προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ έλεγαν μετά την σπουδαία νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό πως το παιχνίδι της Κυριακής (7/12) με την Ξάνθη στα Πηγάδια είναι πολύ σημαντικό, αφού σε περίπτωση στραβοπατήματος το τρίποντο στο Φάληρο χάνει την αξία του.

Πως αντιδρά, όμως, ο ΠΑΟΚ μετά τις νίκες στην έδρα του μεγαλύτερου αντιπάλου του; Εμείς μαζέψαμε τα αποτελέσματα του "Δικεφάλου", μετά τα τρίποντα επί του Ολυμπιακού και σας τα παρουσιάζουμε.

Όπως θα δείτε ο ΠΑΟΚ μετρά 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα παιχνίδια που έδωσε μετά από τα τέσσερα τελευταία διπλά του στην έδρα των "ερυθρολεύκων". Θυμηθείτε τα παιχνίδια αυτά..

02/10/1988

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-1

Ο ΠΑΟΚ με τον Ρίνους Ίσραελ στον πάγκο του κερδίζει στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό με 1-0 χάρη σε γκολ του Στέφανου Μπορμπόκη στο 56' Ο "Δικέφαλος" θα ολοκληρώσει το παιχνίδι με 9 παίκτες και ο Ολυμπιακός με 10. Αποβλήθηκαν Καραγεωργίου, Λαγωνίδης και Φούνες.

Επόμενη αγωνιστική:

9/10/1988

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 3-1

Μία εβδομάδα μετά ο ΠΑΟΚ καλείται να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο "Θ. Βαρδινογιάννης". Οι Κρητικοί κερδίζουν με 3-1 χάρη σε γκολ των Χαραλαμπίδη, Ίσις και Μήτογλου (αυτογκόλ_. Για την ομάδα του Ίσραελ είχε μειώσει ο Σκαρτάδος.

11/01/2004

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2

Και πάλι ο Άγγελος Αναστασιάδης κερδίζει τον Ολυμπιακό με 1-2. Στην Ριζούπολη το γκολ του Καστίγιο δεν είναι αρκετό για τους "ερυθρόλευκους", αφού τα τέρματα των Σαλπιγγίδη και Σπάσιτς χαρίζουν στον ΠΑΟΚ μια μεγάλη νίκη.

Επόμενη αγωνιστική:

17/01/2004

Αιγάλεω-ΠΑΟΚ 0-0

Έξι μέρες μετά ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα του Αιγάλεω. Το τελικό 0-0 "χαλάει" την εικόνα της νίκης μέσα στην Ριζούπολή και δεν αφήνει τον "Δικέφαλο" να... επεκτείνει τη χαρά της νίκης επί των "ερυθρόλευκων".

16/10/2005

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2

Η πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ στο νεόκτιστο "Γ. Καραϊσκάκης"! Η ομάδα του Γιώργου Κωστίκου ανατρέπει το 1-0 του Τουρέ και με δύο γκολ από τον Παντελή Κωνσταντινίδη σε διάστημα πέντε λεπτών φεύγει με τους τρεις πόντους από το Φάληρο.

23/10/2005

ΠΑΟΚ - Ιωνικός 6-1

"Πάρτι" στην Τούμπα που έστησαν από νωρίς οι παίκτες του Κωστίκου. Ουντέζε, Κωνσταντινίδης, Σαλπιγγίδης (2), Φουτσίνι και Χριστοδουλόπουλος μετά το διπλό στο "Γ. Καραϊσκάκης" κερδίζει με 6-1 τον Ιωνικό και δίνει ακόμη μία χαρά στους οπαδούς του.

24/01/2010

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-1

Ο ΠΑΟΚ του Φερνάντο Σάντος πηγαίνει στο "Γ. Καραϊσκάκης" με στόχο τη νίκη, αφού ο Ολυμπιακός του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δείχνει -και τελικά δεν είναι- ανίκητος. Ο ΠΑΟΚ κερδίζει με 0-1 χάρη στο γκολ του Εντίνιο στο 20' και φεύγει θριαμβευτής από το Φάληρο.

Επόμενη αγωνιστική:

30/01/2010

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 1-0

Έξι μέρες αργότερα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον πολύ καλό και πάντα επικίνδυνο Ατρόμητο. Ο "Δικέφαλος" θα κερδίσει πολύ δύσκολο με γκολ του Θανάση Παπάζογλου στο 88', επτά λεπτά μετά την είσοδο του νυν επιθετικού των Περιστεριωτών στο γήπεδο.

12/05/2010

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-1 (Πλέι οφ)

Ο ΠΑΟΚ του Σάντος κερδίζει για δεύτερη σερί φορά και σε λιγότερο από πέντε μήνες τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Ίβιτς "σκοτώνει" την ομάδα του Μπάντοβιτς και ο ΠΑΟΚ βγαίνει πρώτος στα πλέι οφ εκείνης της σεζόν.

Επόμενη αγωνιστική:

16/05/2010

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0 (Πλέι οφ)

Το πάρτι για το διπλό στο Φάληρο ολοκληρώθηκε τέσσερις μέρες αργότερα στην Τούμπα. 25.500 οπαδοί του ΠΑΟΚ κάνουν καμίνι το γήπεδο και το 1-0 επί της ΑΕΚ με το γκολ του Μουσλίμοβιτς κάνει ακόμη πιο πανηγυρικό το κλίμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ