ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κοντά στους Έλληνες που έχουν πρόβλημα

Ο ΠΑΟΚ κοντά στους Έλληνες που έχουν πρόβλημα

Τρόφιμα θα συγκεντρωθούν την άλλη Κυριακή (21/4) στο γήπεδο της Τούμπας και γι' αυτήν την προσπάθεια μίλησαν την Παρασκευή (12/4) αθλητές του ΠΑΟK αλλά και πέντε εκπρόσωποι Μητροπόλεων

Με αφορμή τα γενέθλια του ΠΑΟΚ, αθλητές της ομάδας κάλεσαν τον κόσμο του "Δικεφάλου" να βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται από τον Α.Σ. για την συγκέντρωση τροφίμων στο γήπεδο της Τούμπας τα οποία θα μοιραστούν σε συνανθρώπους μας.

Την άλλη Κυριακή (21/4) από τις 9 το πρωί μέχρι και το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα όποιος φίλος των "ασπρόμαυρων" επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει τρόφιμα και σχετικό κάλεσμα έγινε από τους αθλητές, Στέφανο Αθανασιάδη, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Λάζαρο Παπαδόπουλο και Χαρά Δημητρίου. Αναλυτικά:

Η Χαρά Δημητρίου από το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου, είπε: "Μπράβο στον ΠΑΟΚ. Πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη από τροφή, χρόνια πολλά στην ομάδα".

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ανέφερε: "Χρόνια πολλά στον ΠΑΟΚ. Ολος ο ελληνικός λαός περνάει δύσκολες στιγμές και μπράβο σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται από όλο τον κόσμο".

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, τόνισε: " Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι το καλύτερο. Καλούμε τον κόσμο σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται".

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, είπε: "Χρόνια πολλά στον ΠΑΟΚ. Καλούμε τον κόσμο να βοηθήσει στην προσπάθεια. Είναι πολύ όμορφο ο αθλητισμός να δείχνει ένα κοινωνικό πρόσωπο".

Ακόμη μίλησαν πέντε εκπρόσωποι Μητροπόλεων.

Ο εκπρόσωπος Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, Πατήρ Αθανάσιος: "Εύχομαι να φέρετε εις πέρας για το έργο που κάνετε για τα συσσίτια"

Ο εκπρόσωπος Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Πατήρ Χερουβείμ: "Η Μητρόπολης καλύπτει 5.400 μερίδες καθημερινά, έχει κοινωνικό παντοπολείο και όποια άλλη βοήθεια μπορεί να δώσει. Ευχαριστούμε θερμά για την προσπάθεια που γίνεται από τον ΠΑΟΚ".

Ο εκπρόσωπος Μητροπόλεως Καλαμαριάς και Νέα Κρήνης, Πατήρ Δημήτριος: "Ευχαριστούμε για την φιλανθρωπική αυτή κίνηση. Και άλλοι να παραδειγματιστούν σε αυτές τις δύσκολες μέρες του κόσμου:

Ο εκπρόσωπος Μητροπόλεως Κασσανδρείας, Πατήρ Ειρηνέος: "Μέσα σε όλες τις προσπάθειες, η προσπάθεια του ΠΑΟΚ είναι ένα καινούριο νόημα για να ευαισθητοποιηθούν οι νέοι".

Ο εκπρόσωπος Μητροπόλεως Λαγκαδά, Πατήρ Νικόλαος: "Ο Αρχιεπίσκοπός μας έχει δείξει αγάπη προς τον άνθρωπο και μέσα από την δική σας βοήθεια θα την δώσουμε στους ανθρώπους που την έχουμε ανάγκη. Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ".

Από πλευράς Α.Σ. μίλησαν οι Ακης Μπεκιάρης και ο Αλκης Ισαιάδης και ο πρώτος διάβασε απόσπασμα επιστολής του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου που συγχαίρει τον ΠΑΟΚ για την πρωτοβουλία του.

Ο ΠΑΟΚ κοντά στους Έλληνες που έχουν πρόβλημα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ