ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, η Μάντσεστερ Σίτι και η μεγάλη καζούρα

Ο ΠΑΟΚ, η Μάντσεστερ Σίτι και η μεγάλη καζούρα
INTIME SPORTS

Διαδικτυακή μάχη έδωσαν οι οπαδοί του Δικεφάλου και της Τότεναμ στα οπαδικά φόρουμ των δεύτερων με αφορμή τον μεγάλο μεταξύ τους αγώνα. Η κριτική των Άγγλων, η ειρωνεία τους αλλά και η υπόκλιση των περισσότερων στον κόσμο

Ένας αγώνας δεν τελειώνει για τον κόσμο με το σφύριγμα της λήξης. Έτσι και έγινε μετά το θρίαμβο του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο επί της Τότεναμ.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων έδωσαν μάχη στο διαδίκτυο με τους Άγγλους να παρουσιάζουν την παραδοσιακή τους αλλαζονεία αλλά και αρκετές φορές να βγάζουν το καπέλο στον κόσμο του Δικεφάλου και τους παίκτες του Λάσλο Μπόλονι.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν καζούρα στους αντιπάλους τους και εμείς επιλέξαμε να σταθούμε περισσότερο στα σχόλια των ηττημένων. Των φιλάθλων της Τότεναμ που δεν περίμεναν ποτέ πως θα έρθει μια ελληνική ομάδα να τους νικήσει μέσα στο σπίτι τους. Σας παρουσιάζουμε τα πιο χαρακτηριστικά:

" Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλες τις δικαιολογίες που υπάρχουν αλλά γεγονός είναι ένας. Ήμασταν χειρότεροι σαν ομάδα, συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ".

" Αυτή η ομάδα του ΠΑΟΚ αποτελεί κέρδος για το ποδόσφαιρο. Τέτοιες ομάδες είναι που κρατούν τη μαγεία του αθλήματος και το αθλητικό πνεύμα εντός και εκτός γηπέδου. Όλοι αυτοί οι μεγάλοι παίκτες της Πρέμιερλιγκ είναι υπερεκτιμημένοι επειδή αγωνίζονται σ' ένα τόσο δυνατό πρωτάθλημα. Χρειάζονται ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ για να γκρεμίσουν μύθους που χτίστηκαν στην Πρέμιερλιγκ για χρόνια".

" Ο διαιτητής "π@*6ξε" τον ΠΑΟΚ εκατό φορές περισσότερες από την Τότεναμ. Το παιχνίδι έτσι όπως πήγαινε θα μπορούσε να λήξει 3-4 ή κάτι τέτοιο. Σκεφτείτε πως ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είναι πιθανόν μεταξύ των χειρότερων τερματοφυλάκων στην ιστορία του αθλήματος".

" Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι οι καλύτεροι που έχω δει ποτέ. Και έχω δει αγώνες της Φενέρμπαχτσέ αλλά και αγώνα της Ρόμα με τη Λάτσιο".

" Οι οπαδοί της Άρσεναλ ας σκάσουν μιας και η ομάδα τους είχε αποκλειστεί από τον ΠΑΟΚ το 1997".

" Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Θα μπορούσε στην Πρέμιερλιγκ να κερδίσει τον τίτλο. Άλλωστε μόνος αυτός και η Μάντσεστερ Σίτι μας κέρδισαν στην έδρα μας από την αρχή της χρονιάς. Και η Μάντσεστερ Σίτι έπαιζε με έντεκα".

Και το λεωφορείο

Να σημειώσουμε, πάντως, πως δεν υπήρχαν μόνο τα θετικά μηνύματα για τον ΠΑΟΚ αλλά και επικριτικά σχόλια για τον τρόπο που έπαιξε, " έβαλε λεωφορείο μπροστά από την εστία του" λέει ένα από αυτά ενώ για τον τρόπο που πανηγύριζαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ τη νίκη ήταν σαν να είχαν την πρώτη τους εκ@*^ση! Είπαμε, γνωστοί για την αλλαζονεία τους οι Άγγλοι...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ