ΠΑΟΚ

Ο νέος ΠΑΟΚ επί τάπητος

Ο νέος ΠΑΟΚ επί τάπητος
INTIME SPORTS

Βρύζας, Κωνσταντινίδης ετοιμάζονται να αναλύσουν το σχεδιασμό... λιτότητας στο αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ, πρώτα ενώπιον του Δ.Σ. και έπειτα να τοποθετηθούν δημόσια.

Κρίσιμη για το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ είναι η τελευταία εβδομάδα του 2011. Κι αυτό γιατί στη διάρκειά της θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις που θα καθορίσουν τον σχεδιασμό της ομάδας στην εποχή του μνημονίου.

Βρύζας και Κωνσταντινίδης, μετά από λεπτομερή ενημέρωση που είχαν από τον Άλκη Μαυροφρύδη θα καταλήξουν στο πλάνο αποδεσμεύσεων, πωλήσεων και μειώσεων συμβολαίων προκειμένου το μπάτζετ να έρθει στα επίπεδα που επιτάσσει η UEFA και παράλληλα να εξασφαλιστεί η ρευστότητα που είναι απαραίτητη προκειμένου ο "Δικέφαλος" να μην έχει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση για τη νέα περίοδο.

Είναι ξεκάθαρο ότι μόνο οι λύσεις συνεργασίας με τους Λεονάρντο, Αρίας και... εντός των ημερών του Σπαντάσιο δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα του ΠΑΟΚ και απαιτούνται και επιπλέον κινήσεις.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με μία πρώτη εκτίμηση των επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος, ο ΠΑΟΚ θα είναι ανοιχτός για την πώληση ενός ή και περισσότερων παικτών, μέσα από ένα γκρουπ πέντε παικτών.

Το ποιες αποφάσεις θα παρθούν τελικά θα καθοριστεί μέσα στις επόμενες μέρες και θα παρουσιαστεί επίσημα στη συνέντευξη Τύπου από τους Βρύζα-Κωνσταντινίδη, πιθανόν στις 30 Δεκεμβρίου.

θα προηγηθεί, όμως, συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ προκειμένου οι τελικές αποφάσεις να έχουν τη σφραγίδα της διοίκησης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ