ΠΑΟΚ

Ο μεγάλος πονοκέφαλος του Μπόλονι

Ο μεγάλος πονοκέφαλος του Μπόλονι
INTIME SPORTS

Ο Λάσλο Μπόλονι είδε στην προπόνηση της Παρασκευής (6/1) τις λύσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή να είναι περιορισμένες. Διαβάστε για ποίο λόγο ζήτησε να κερδίσουν την Ξάνθη.

Ο Λάσλο Μπόλονι βλέπει διαδοχικά να χάνει τον ένα μετά τον άλλο τους επιθετικούς παίκτες του, αφού λίγες ημέρες μετά την πώληση του Βιεϊρίνια, ο ποδοσφαιριστής που προόριζε για αντικαταστάτη του Πορτογάλου, ο Γιώργος Γεωργιάδης, τραυματίστηκε σοβαρά.

Οπως και να έχει, πάντως, ο Ρουμάνος τεχνικός, πλέον, πρέπει να... ζήσει με τα προβλήματα που αφήνουν τον ΠΑΟΚ "γυμνό" μεσοεπιθετικά, αφού ούτε ο Θανάσης Παπάζογλου είναι σε θέση να προσφέρει στον αγώνα της Κυριακής (8/1) με αντίπαλο την Ξάνθη.

Ο Μπόλονι στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (6/1), κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω των της βροχής και του κρύου, είδε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά και να τίθενται, εκτός απροόπτου της τελευταίας στιγμής, στην διαθεσή του.


Αύριο (7/1) στις 11.00 θα γίνει στην Τούμπα η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με την Ξάνθη και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει λίγο αργότερα για την ακριτική πόλη.

"Γι' αυτό πρέπει να κερδίσουμε την Ξάνθη"

Ο Λάσλο Μπόλονι δεν θέλει να σκέφτεται ο ΠΑΟΚ να στραβοπατήσει την Κυριακή (8/1) στην Ξάνθη, κάτι που κατέστησε σαφές στους ποδοσφαιριστές του μέσω ομιλίας του την Παρασκευή (6/1).

" Εχουμε δύο λόγους να κερδίσουμε. Πρώτον, είναι εκτός έδρας ματς και θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να καλυφθεί κάποιο από το χαμένο έδαφος. Επιπλέον θέλουμε τη νίκη επειδή θα είναι απέναντι σε μια ομάδα που είμαστε κοντά στην βαθμολογία" (σ.σ. ο ΠΑΟΚ έχει ένα βαθμό περισσότερο από την Ξάνθη) τους είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας τους:


" Θέλουμε να ανοίξουμε την βαθμολογική διαφορά με τον αντίπαλο γιατί σκοπός μας είναι να τους αφήσουμε πίσω και να αποκτήσουμε αέρα. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε το σερί νικών που αρχίσαμε να δημιουργούμε. Θα μας βοηθήσει ώστε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση".

Σχετικά με την δυναμικότητα της Ξάνθης ο Μπόλονι επεσήμανε στους παίκτες του: " Η Ξάνθη είναι καλή ομάδα και δεν είναι τυχαίο ότι εμφανίζεται στα τελευταία παιχνίδια όχι μόνο αήττητη αλλά και με νίκες στο ενεργητικό της. Για να επικρατήσουμε θα πρέπει να έχουμε την ίδια απόδοση με αυτή που είχαμε σε παιχνίδια που κερδίσαμε άλλους αντιπάλους και φυσικά σοβαρότητα και πειθαρχία στο παιχνίδι μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ