ΠΑΟΚ

Ο Μάρτενς... διαδέχτηκε τον Σκαρτάδο

Ο Μάρτενς... διαδέχτηκε τον Σκαρτάδο
Μάρτενς Σπυρόπουλος INTIME SPORTS

Με το τέρμα του Μάρτενς κόντρα στην Φιορεντίνα μπήκε τέλος στο σερί τριών παιχνιδιών του ΠΑΟΚ στην Ιταλία, στα οποία ο "Δικέφαλος" ήταν "άσφαιρος". Το τελευταίο γκολ το είχε πετύχει ο Σκαρτάδος το 1985.

Η ισοπαλία (1-1) του ΠΑΟΚ απέναντι στην Φιορεντίνα ήταν η τέταρτη για τον "Δικέφαλο" στα 12 -επίσημα- ματς που έχει δώσει με ιταλικούς συλλόγους (εντός και εκτός έδρας) ενώ ήταν η δεύτερη για αγώνες στην Ιταλία. Μάλιστα οι "ασπρόμαυροι" την Πέμπτη (6/11) σκόραραν μετά από τρία παιχνίδια στα οποία είχαν μείνει "άσφαιροι" στη συγκεκριμένη χώρα. Τελευταία φορά που ο "Δικέφαλος" είχε πετύχει γκολ σε αγώνα στην Ιταλία ήταν στις 18/09/85...

Τότε ο ΠΑΟΚ είχε ηττηθεί με 3-1 από την Βερόνα και σκόρερ των "ασπρόμαυρων" ήταν ο Γιώργος Σκαρτάδος (είχε ισοφαρίσει σε 1-1). Εκτοτε ο "Δικέφαλος" μέχρι το παιχνίδι απέναντι στην Φιορεντίνα, έδωσε τρία ματς στην Ιταλία δίχως οι παίκτες του να καταφέρουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στις 07/09/88 ο ΠΑΟΚ έχασε από την Νάπολι με 1-0, στις 24/10/00 ηττήθηκε από την Ουντινέζε με 1-0 ενώ στις 16/02/12 κόντρα στην Ουντινέζε και πάλι, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα (0-0).

Ετσι ο Μάρτενς έβαλε τέλος στο σερί των τριών αγώνων που είχε μείνει "άσφαιρος" ο ΠΑΟΚ στην Ιταλία και... διαδέχτηκε τον Σκαρτάδο ο οποίος είχε σκοράρει για τελευταία φορά για λογαριασμό του "Δικεφάλου" στη συγκεκριμένη χώρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ