ΠΑΟΚ

"Ο Μαουλιντά στον ΠΑΟΚ του Μπόλονι;"

Toifilou Maoulida contre Jan Rajnoch - Marseille / Mlada Boleslav - UEFA - 14.09.2006 - Foot Football - OM - largeur action duel opposition tacle tacler
Toifilou Maoulida contre Jan Rajnoch - Marseille / Mlada Boleslav - UEFA - 14.09.2006 - Foot Football - OM - largeur action duel opposition tacle tacler BOUE/FEP/PANORAMIC

Οι Γάλλοι στέλνουν, κυρίως λόγω Μπόλονι, τον πρώην στράικερ της Λανς στον "Δικέφαλο". Τι γράφεται στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας "lavoixdessports.com"

Ο " Τοιφιλού Μαουλιντά στον ΠΑΟΚ του Μπόλονι;" αναρωτιούνται τα γαλλικά ΜΜΕ, θέτοντας έτσι θέμα μεταγραφής του στον "Δικέφαλο".

Κείμενο στην ιστοσελίδα "lavoixdessports.com" γράφει συγκεκριμένα πως " ο επιθετικός της Λανς ο οποίος ανακοινώθηκε από την Αζαξιό το περασμένο Σαββατοκύριακο, θα μπορούσε να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων με το κλαμπ της Κορσικής".

Και συνεχίζει τονίζοντας πως: " Στην Ελλάδα θα βρει έναν προπονητή που ξέρει πολύ καλά: Τον Ρουμάνο Λάζλο Μπόλονι. Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν στη Ρεν και στην Λανς".

Ο Μαουλιντά την τριετία 2008-11 μέτρησε 106 συμμετοχές με την φανέλα της Λανς πετυχαίνοντας 30 γκολ.Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πάντως, τονίζουν ότι δεν τίθεται θέμα επαφών με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ