ΠΑΟΚ

Ο Λούκας, η Λα Κορούνια και η... δουλειά με μπάλα

Ο Λούκας, η Λα Κορούνια και η... δουλειά με μπάλα

Με μπάλα είχαν την δυνατότητα να δουλέψουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Δευτέρας ενώ ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως η Λα Κορούνια είναι κοντά με τον "Δικέφαλο" για να αποκτήσει τον Λούκας.

Ξεκίνησε την Δευτέρα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Ελατοχώρι... Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν το απόγευμα και είχαν την πρώτη τους επαφή με μπάλα. Στις προπονήσεις που έγιναν στην Τούμπα το προηγούμενο διάστημα, υπήρξε... αρκετό τρέξιμο για τους ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" που πλέον θα δίνουν βάρος τόσο στη φυσική κατάσταση, όσο και σε ασκήσεις με μπάλα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, το πρόγραμμα στο πρώτο μέρος του περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αντοχής, στην συνέχεια οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν για πρώτη φορά ασκήσεις τεχνικής και εξοικείωσης με μπάλα ενώ στο τελευταίο μέρος της προπόνησης έγιναν ασκήσεις κατοχής με μια επαφή σε μικρό χώρο.

Ο Λούκας, η Λα Κορούνια και η... δουλειά με μπάλα
WWW.MOTIONTEAM.GR

Κατά τα άλλα, συνεχίζονται οι αναφορές των Ισπανών για την πιθανή μετακίνηση του Λούκας Πέρεθ στην Λα Κορούνια. Η ιστοσελίδα futbol.as.com αναφέρει πως συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις και πως η ισπανική ομάδα είναι κοντά με τον ΠΑΟΚ για να μετακομίσει ο παίκτης στη χώρα του.

Επίσης γίνεται λόγος για οψιόν αγοράς του το 2016 κάτι που σημαίνει πως εφόσον ο Λούκας μετακομίσει στη Λα Κορούνια, αυτό θα γίνει με την μορφή δανεισμού. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι θετική στον δανεισμό του παίκτη, αρκεί να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ