ΠΑΟΚ

"Ο Λούκας δεν φτάνει σε επίπεδο Μέταλιστ"

"Ο Λούκας δεν φτάνει σε επίπεδο Μέταλιστ"

Δείτε τις απόψεις τεσσάρων Ουκρανών δημοσιογράφων για το αποψινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μέταλιστ, όπως τις εξέφρασαν στην κάμερα του Sport24.gr (videos)

Θεωρούν την Μέταλιστ καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, από την άλλη όμως υπολογίζουν το "Δικέφαλο". Ο λόγος για τους Ουκρανούς δημοσιογράφους που παρακολουθούν το ρεπορτάζ της Μέταλιστ και κατέθεσαν την άποψή τους για το αποψινό ματς στην κάμερα του Sport24.gr

Φεσούν Αντρέεφ ( footboom.com): "Θα είναι πολύ δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Το άδειο στάδιο σαφώς ευνοεί την Μέταλιστ, γιατί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα. Το σημαντικό και δύσκολο είναι να διατηρήσει η ομάδα του Χάρκοβο το μηδέν παθητικό".

Ιρίνα Κοζιούπα ( gazeta.ua): "Είναι η πρώτη φορά που θα δω ένα παιχνίδι χωρίς κόσμο. Θα ήθελα να τη ζήσω αυτή την εμπειρία, αλλά όχι στην Ελλάδα, γιατί έχω ακούσει πολλά για τους Έλληνες φιλάθλους. Θα 'θελα να τους δω και να τους ακούσω. Ίσως την επόμενη φορά.

Ελπίζω ότι η Μέταλιστ θα έχει ένα θετικό αποτέλεσμα, αν όχι νίκη, τουλάχιστον ισοπαλία. Είναι το πρώτο ματς που δίνει στην ιστορία της για το θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ".

Βίκτορ Σόκολοφ (TV Channel Football): "Θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι, πάντα σε τέτοια ματς είναι λογικό να παίζει ς πιο σίγουραλ Η Μέταλιστ έχει την εμπειρία αγώνων πλέι οφ. Ίσως παίξει λίγο πιο αμυντικά, γιατί πιστεύω ότι ο Μάρκοβιτς δεν θέλει να ρισκάρει και να προσπαθήσει πάση θυσία για το γκολ.

Θα παίξει και ο καιρός καθοριστικό ρόλο, γιατί όπως είπε ο κόουτς η Μέταλιστ δεν έχει συνηθίσει να παίζει σε τέτοιες συνθήκες και πρέπει να δούμε σε ποια κατάσταση θα είναι από δυνάμεις"

Ρομάν Μπέμπεεκ ( 1plus1.tv): "Η Μέταλιστ πιστεύω θα κερδίσει γιατί έχει καλύτερους παίκτες από τον ΠΑΟΚ. Για παράδειγμα, σήμερα ο κόουτς του ΠΑΟΚ είπε ότι ο Λούκας είναι καλός παίκτης. Ο Λούκας, όμως, δεν φθάνει στο επίπεδο των παικτών της Μέταλιστ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ