ΠΑΟΚ

"Ο Κρέσιτς σκέφτεται μόνο τον ΠΑΟΚ"

"Ο Κρέσιτς σκέφτεται μόνο τον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο ατζέντης του Ντάριο Κρέσιτς, Μάριο Κνες, αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται σχετικά με ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κροάτη τερματοφύλακα, τόνισε πως έγινε επαφή με γερμανική ομάδα χωρίς, όμως, να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και αποκάλυψε ότι κάνει ειδική προπόνηση με Γερμανό προπονητή.

"Έπαιξε στα πρώτα παιχνίδια, τώρα υπάρχει η απόφαση του προπονητη για αλλαγές. Το μυαλό του είναι να επιστρέψει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ" είπε αρχικά μιλώντας στον "Libero 107,4" και πρόσθεσε:

"Για την αποκτησή του από τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε καμία επαφή, είμαστε συγκεντρωμένοι στον ΠΑΟΚ. Ο Ντάριο θέλει να επανέλθει στην ενδεκάδα. Υπήρξε επαφή με ομάδα από την Γερμανία, αλλά δεν υπάχει κάτι συγκεκριμένο".

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού δήλωσε: " Όχι. Μέχρι τώρα δεν έχουμε κάνει επαφές ούτε με τον Ολυμπιακό ούτε με άλλες ομάδες. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να παλέψει πολύ για να επιστρέψει στην ενδεκάδα. Υπήρξε κάποια επαφή από ομάδα της Γερμανίας και από άλλες χώρες, αλλά τίποτα συγκεκριμένο ως τώρα".

Για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές σχολίασε: "Εχουμε μιλήσει με τον Ζήση Βρύζα. Δεν είναι μυστικό ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει αυτό το πρόβλημα. Ο Ντάριο έχει στο μυαλό του να μείνει στον ΠΑΟΚ. Εχουμε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για τις οφειλές".

Για το αν υπάρχει διάθεση για πώληση του Κρέσιτς τόνισε: "Όχι. Μιλήσαμε με τον Βρύζα και δεν υπάρχει τέτοια διάθεση".

Ενώ, τέλος αποκάλυψε πως ο Κρέσιτς κάνει ξεχωριστή προπόνηση με Γερμανό προπονητή: "Είναι αλήθεια. Και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΠΑΟΚ που μας το επέτρεψε. Εδώ και δέκα μέρες κάνει έξτρα προπόνηση με ένα Γερμανό προπονητή τερματοφυλάκων για να βελτιωθεί και να επιστρέψει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ