ΠΑΟΚ

Ο Κοντρέρας και οι πιθανότητες φυγής από τον ΠΑΟΚ

Ο Κοντρέρας και οι πιθανότητες φυγής από τον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ποια θέση πήρε ο Παντελής Κωνσταντινίδης στη συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους στο περιθώριο της σημερινής (30/12) συνέντευξης Τύπου για το ενδεχόμενο "διαζυγίου" με τον Κοντρέρας

Δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Κοντρέρας, όπως δήλωσαν στην συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν την Παρασκευή (30/12) οι Βρύζας, Κωνσταντινίδης, αλλά και όπως τόνισε ο τελευταίος στο περιθώριο της δημόσιας τοποθέτησης των δύο υπευθύνων του αγωνιστικού τμήματος.

Ο Κωνσταντινίδης αποκάλυψε στους δημοσιογράφους πως το Σάββατο (31/12) θα γίνει νέο ραντεβού με τον Χιλιανό στόπερ ώστε να ξεκαθαρίσει το ζητημά του, ενώ να σημειωθεί ότι την Παρασκευή (30/12) έγινε μια πρώτη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης τόνισε οτι οι πιθανότητες είναι υπέρ του ενδεχομένου ο Κοντρέρας να αποχαιρετήσει την Τούμπα την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, όχι μέσω πώλησης, αλλά με άλλο τρόπο.

Από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνει κανείς πως ο Χιλιανός αμυντικός, είτε θα χαρίσει, όπως δήλωσε και ο ίδιος κάποια χρήματα και θα αποτελέσει παρελθόν, είτε αυτό θα γίνει μέσω κάποιας άλλης λύσης.

Όπως και να έχει, σύμφωνα με όσα λέγονται, αναμένεται να βγάλει την φανέλα του ΠΑΟΚ πριν το καλοκαίρι όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ