ΠΑΟΚ

Ο Κλάους που γεμίζει την περιοχή

Ο Κλάους που γεμίζει την περιοχή
INTIME SPORTS

Ο τομέας που υστέρησε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ σε σχέση με άλλα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, χωρίς ένα από τα μεγαλύτερα φετινά του όπλα, τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Ο Κλάους των 11 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, του ενός τέρματος ανά 3.4 προσπάθειες, είναι ο παίκτης που έχει τα περισσότερα σουτ εντός περιοχής από κάθε άλλο παίκτη του "Δικεφάλου" στην Super League, 23 στον αριθμό, ενώ εκτός περιοχής μετράει μόλις τέσσερα.

Γι' αυτό, άλλωστε, κόντρα στην ΑΕΚ από τις οκτώ συνολικά τελικές προσπάθειες του ΠΑΟΚ, οι πέντε επιχειρήθηκαν έξω από την περιοχή και μόλις οι τρεις μέσα από την περιοχή.

Ο "Δικέφαλος" του Βορρά με λίγα λόγια έχασε το Σάββατο (16/2) πολύ από την δύναμή του μέσα στην αντίπαλη περιοχή, απόντος του Κλάους, κάτι που αποτυπώθηκε και στους αριθμούς.

Χαρακτηριστικό είναι πως στο ματς με την ΑΕΚ ο Σαλπιγγίδης που έπαιζε στην κορυφή της επίθεσης έγραψε μόλις μία τελική προσπάθεια μέσα από την περιοχή, ενώ ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να γίνει επικίνδυνος, κυρίως, με μακρινές προσπάθειες, αφού η στατιστική κατέγραψε δύο σουτ του Καμαρά, δύο του Λάζαρ και ένα του Πέλκα.

Οταν ο Αθανασιάδης εκτελεί μέσα από την περιοχή:

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (1-1)



ΠΑΣ Γιάννενα -ΠΑΟΚ (1-3)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ