ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν μίλησε με πατέρα και υιό Στέφενς

Ο Ιβάν μίλησε με πατέρα και υιό Στέφενς
INTIME SPORTS

Ποιο είναι το θέμα που ανέλυσε ο Σαββίδης στο τετ-α-τετ με τον Μάικλ Στέφενς, μία μέρα μετά την επικοινωνία με τον Χουμπ.

Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης και ο Χουμπ Στέφενς να μη βρήκαν ακόμη την ευκαιρία να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν σημαντικά θέματα που αφορούν στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, επικοινωνία, μεταξύ τους υπήρξε και μάλιστα εις διπλούν.

Την περασμένη Πέμπτη ο μεγαλομέτοχος και ο προπονητής του "Δικεφάλου" είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, η οποία έγινε-και αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον-μία μέρα από ραντεβού του Σαββίδη με τον Μάικλ Στέφενς, τον ατζέντη γιο του Ολλανδού τεχνικού.

Λεπτομέρειες από το τετ-α-τετ των δύο ανδρών δεν έγιναν γνωστές, το πιθανότερο, όμως, είναι αυτό να αφορούσε στην μεταγραφική ενίσχυση το χειμώνα.

Ο Σαββίδης πριν λίγες μέρες επαναλάμβανε στους συνεργάτες του ότι ο Στέφενς είναι το κουμάντο στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ενεργοποίησή του το Γενάρη, προκειμένου να γίνουν μία-δύο ποιοτικές μεταγραφές που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ.

Ο Σαββίδης πιθανόν να έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες, κάτι που θα δώσει και συνέχεια στις επαφές του μεγαλομετόχου με την πλευρά Στέφενς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ