ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν για Γκαρσία, προχωρά του Κλάους

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

Τι απομένει για να ολοκληρωθεί η ανανέωση συμβολαίου του Αθανασιάδη και πως θα οριστικοποιηθεί η παραμονή του Γκαρσία.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι πλέον πολύ κοντά στο να πάρει το στυλό στο χέρι και να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ουσιαστικά οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει και απομένουν διαδικαστικές λεπτομέρειες (καθημερινά γίνονται επαφές μεταξύ των εκπροσώπων τους) για να διευθετηθούν.

Το πιθανότερο είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου να φτάνει τα τέσσερα χρόνια (θα ολοκληρώνεται δηλαδή το καλοκαίρι του 2018).

Αποφασίζει ο Σαββίδης για τον Πάμπλο

Σε ό,τι αφορά στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Πάμπλο Γκαρσία και την αποχή του από τις προπονήσεις μετά από το αδιέξοδο στις συζητήσεις για το συμβόλαιο συνεργασίας. Αυτό που τονίζεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πώς το θέμα έχει φθάσει στο Ιβάν Σαββίδη, μετά την ενημέρωση του Ζήση Βρύζα στους εκπροσώπους του παίκτη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τους μετέφερε πώς στον Ουρουγουανό προτάθηκε αυτό που ισχύει και για τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ. Και το αν θα αλλάξει μισθολογική κλίμακα είναι απόφαση του μεγαλομετόχου. Από τη στάση του Σαββίδη θα κριθεί κι αν γίνει ραντεβού των δύο πλευρών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ